Elokuun uutiskirje

Arvoisa lukija,

Talenttia ja kompetenssia tulee sivuillemme koko ajan lisää. Mielestämme on aika tuulettaa tälle toimialalle tyypillisiä toimintatapoja eli tässä Suomen kaikkien aikojen ensimmäinen puhujia koskeva uutiskirje hintoineen avoimena kaikille. Mukana ajankohtaisia puhujavinkkejä syksyn ja myös seuraavan vuoden tilaisuuksiasi varten:

Timo Kiuru: TImo on kansainvälisesti arvostettu luovuuden, johtamisen tulevaisuuden, innovaatioiden, markkinoinnin ja brändäyksen puhuja. Elokuun lopulla Timolta ilmestyy kirja. Timon uunituoreita kuulumisia Puhujatorin asiakkaille:

”Kirja kantaa suomenkielisenä nimeä PÄIVÄKIRJA LUOVUUDESTA JA LUOPUMISESTA, englanninkielisenä THE LONELY CREATIVE – True Stories That Will Help You and Your Business Grow. Teos tulee myyntiin esimerkiksi Papercutin kautta maailmanlaajuisesti.”

Timo nähdään myös Evento-lehden kannessa elokuussa. Timo jatkaa Yhdysvalloissa Connect-lehden kolumnistina, mikä on yksi Amerikan suurimpia kokous- ja tapahtuma-alan ammattijulkaisuja.

Luennot Suomessa: alkaen 3500€ + alv + matkat

Varaa Timo tilaisuuteesi ja lue lisää:
Timon suomenkielinen esittely
Timon englanninkielinen esittely

Andrei Koivumäki: Andrei on TV:stäkin tuttu myynnin ja somemarkkinoinnin ammattilainen, joka on noussut kiinteistönvälittäjien kuumimmaksi nimeksi parissa vuodessa. Andrein 24/7 tapa tehdä myyntiä, asiakaspalvelua ja markkinointia sopii mainiosti kaikkiin yrittäjähenkisiin tilaisuuksiin. Andrei on kirjoittanut myös kirjan: Sata faktaa myynnistä.

Andrein luennot:
PK-seutu: 2100€ + alv + matkat
Maakunnat: 2400€ + alv + matkat

Varaa Andrei tilaisuuteesi tästä.

Jaana Villanen: Monipuolinen ja tsemppaava Jaana Villanen auttaa yksilöitä ja työyhteisöjä kehittymään, erottumaan ja luomaan arvostava organisaatiokulttuuri arvoja unohtamatta.

Varaa Jaana ja lue lisää tästä.

Luennot julkishallinnolle: 1350€ + alv + matkat
Luennot yrityksille: 1500€ + alv + matkat

Jaana on myös erinomainen kouluttaja ja moderaattori. Koulutuksista Puhujatori suosittelee Jaanan Arvotyöpajoja. Poikkeuksellisen määrätietoinen Jaana julkaisee keväällä 2020 – 5 kirjaa!

Jaakko Sahimaa: Jaakko on tulevaisuuden työn ja työn merkityksellisyyden huippupuhuja, joka sopii puhujaksi jokaisen toimialan johdon ja esimiesten tilaisuuksiin.
Varaa Jaakko ja lue lisää tästä.
Luennot: 1800€ + alv + matkat
Koulutukset: Kysy tarjous

Puhujatorin muita kuulumisia:
Puhujatori Oy on 72% puhujien itsensä omistama ja puhujat ovat puhuneet meistä hyvää toisilleen. Alkuvuosi onkin ollut nopean puhujaverkoston kasvun aikaa eli tänään sivuiltamme löytyy 114 erilaista puhujaa, juontajaa ja esiintyjää. Talent poolimme on tuplasti tämän kokoinen ja varaamme sinulle vaikka jääkiekon kultavalmentajan Jukka Jalosen tsemppaamaan henkilöstöänne.

Yllämainitut tarjoushinnat koskevat ennen lokakuun loppua 2019 tehtyjä tilauksia!

Hyvää alkavaa syksyä! / Puhujatorin tiimi