Tilaa suosittu Parempi työpäivä Kummelin tapaan -puhe-esitys yksinoikeudella Puhujatorilta. Varaa Olli Keskisen ja Timo Kahilaisen livekeikka, livestream tai videoluento!

Kummelin Parempi työpäivä -puhe-esitys (45min) on takuuvarma hitti kaikkiin henkilöstötapahtumiin kuten tiimipäiviin ja pikkujouluihin. Olli Keskinen ja Timo Kahilainen personoivat osan setistä juuri teille!

Tom Pöystin ”Tekemisen riemu ja tuska” oli pikkujoulukauden suosituin ohjelmanumero. Myös Tompan ”Millä mielellä töihin” on suosittu.

Räväkkää ja humoristista settiä tarjoaa Mato Valtonen, jolta saa esim. luennot ”Tekemisen meininki & tekemisen jarrut” tai ”Miten saat bändisi soimaan?”. Voit tilata myös 7-21 videota Madon 21-osaisesta videosarjasta: ”Keikkabussitarinoita”.

Puhujatori on täyden palvelun kauppapaikka tilaisuuksien sisällön suhteen. Siksi tilaisuuksien hauskuuttajat, tanssijat sekä muut esiintyjät saavat arvoisensa paikan omalla välilehdellään. Meiltä saat stand upit, mentalistit, musiikkia ja paljon muuta.

Ota yhteyttä, niin ehdotamme juuri sinun tilaisuuteesi parhaiten sopivia esiintyjiä!