Yli 5500:n toimeksiannon kokemus auttaa asiantuntevaa (Puhujatori + Cool N Talk) tiimiämme valitsemaan juuri sinun tilaisuuteen ja budjettiin sopivan puhujan ja luennoitsijan. Meiltä saa motivaatio- ja hyvinvointipuhujia joka lähtöön. Kaikki puhujamme eivät löydy tältä verkkosivulta. Kysy webinaarien vetäjiä, koska esim. Teamsin ja Zoomin kautta puhuvista meillä on kattavat palautteet.

PUHUTUN SISÄLLÖN TAVARATALO

Olemme välittäneet puhujia vuodesta 2006. Parhaat kokeneet puhujat sekä raikkaat uutuudet löytyvät tietokannoistamme. Päivitämme myös webinaaripuhujiemme aiheita ja palautteita jatkuvasti. Kauttamme saat myös virtuaalitapahtuman moderaattorin, joka osaa aktivoida verkkoyleisöä. Meiltä saat myös huippupuhujien videoluentoja eri pituisilla katseluoikeuksilla.

Ota yhteyttä, niin kerromme puhujien ja juontajien saatavuus- ja palkkiotiedot pikimmiten.

Ota yhteyttä

Puhelin: +358 40 501 6891

Sähköposti: info@puhujatori.fi

 

Tiimi

Lisäarvon toimitusta ja puhuja-alan kokemusta jo vuodesta 2006 lähtien.

Riku Ormaa

Positiivisen myyntikulttuurin johtaja +358 40 1589 630

Niko Mäkelä

Senior Account Manager +358 40 1589751

Pauliina Holopainen

Markkinointipäällikkö +358 40 198 9099

Puhujatori.fi hallitus

Mauri Ranta

Myynnin sparraus, skaalaus ja puhujabusiness ovat Maurilla hyvin hallussa. Mauri on viime vuosina kouluttautunut digimarkkinoinnin osaajaksi ja markkinointiin satsataan tosissaan.

Ilkka Lavas

Kokenut sarjayrittäjä ja ”oikean roolituksen” mestari, joka tuo hallitukseen laajan verkostonsa sekä digimarkkinoinnin ja vaikuttajamarkkinoinnin osaamista.

Mikko Heikkilä

Leadoo UK:n kaupallinen johtaja on todella aktiivinen myyntisukkula. Mikko on asiakkaiden ovien kolkuttaja sekä huippuluokan LinkedIn-osaaja, joka löytää oikeat ihmiset ja kontaktit feel no fear -asenteellaan.

Puhujatori Oy:n emoyhtiö:

Cool N Talk Finland Oy