KYSY JUONTOPALKKIOTA JA VARAA JUONTAJA VAIVATTOMASTI

Varaa juontaja tapahtumaan avoimen Puhujatorin kautta. Hyvä juontaja on tärkeässä roolissa, kun puhutaan tapahtuman vaikuttavuudesta, muistijäljestä ja asiakaskokemuksesta. Puhujatorilta löydät osaavat naisjuontajat / miesjuontajat erilaisiin tapahtumiin ja seminaareihin.

Juontajamme suunnittelevat toimivan tapahtuman käsikirjoituksen etukäteen asiakkaan kanssa pidetyssä palaverissa. Itse tilaisuudessa hyvät ammattitaitoiset juontajamme pystyvät reagoimaan käsikirjoituksesta poikkeaviin tilanteisiin luontevasti.

Virtuaalitapahtumia tehdään nyt myös enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Anna meidän auttaa juontajan valinnassa. Me tiedämme ketkä juontajat ovat hyviä kameran linssin edessä ja ketkä pystyvät parhaaseen vuorovaikutukseen ja fasilitointiin webinaareissa ja liveseminaareissa.

Etsitkö hyviä juontajia? Puuttuuko tilaisuudestasi osaava moderaattori? Oletko järjestämässä virtuaalitapahtumaa ensimmäistä kertaa? Ota yhteyttä, niin ehdotamme sinulle nopeasti innostavia juontajia sekä osaavia moderaattoreita! Varaa kauttamme juontaja tapahtumaan vaivattomasti.

Olemme juontajavälityksen ammattilaisia: Olemme tehneet yhteistyötä esim. Peter Nymanin kanssa  vuodesta 2006. Susanna Laine, Ella Kanninen, Ile Uusivuori, Sointu Borg ja monet muut huippujuontajat saat kauttamme nopeasti tapahtumaasi. Monet juontajat tekevät esiintymis- ja viestintätaitojen koulutuksia. YLEn juontajat tekevät keikkaa valikoidusti, heille keikkakysely menee täältä.