Varaa juontaja tapahtumaan Puhujatorin kautta. Hyvä juontaja on tärkeässä roolissa, kun puhutaan tapahtuman vaikuttavuudesta, muistijäljestä ja asiakaskokemuksesta. Puhujatorilta löydät juontajan erilaisiin tapahtumiin ja seminaareihin.

Virtuaalitapahtumia tehdään nyt enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Anna meidän auttaa. Me tiedämme ketkä juontajat ovat hyviä kameran linssin edessä ja ketkä pystyvät parhaaseen vuorovaikutukseen webinaaristudioiden toteutuksissa.

Puuttuuko tilaisuudestasi osaava moderaattori / juontaja? Oletko järjestämässä virtuaalitapahtumaa ensimmäistä kertaa? Ota yhteyttä, niin ehdotamme sinulle nopeasti innostavia juontajia sekä osaavia moderaattoreita! Varaa kauttamme juontaja tapahtumaan vaivattomasti.

Kerro tulevasta tapahtumasta CHAT:ille, niin suosittelemme tapahtumaasi sopivia juontajia. Olemme tehneet yhteistyötä esim. Peter Nymanin kanssa vuodesta 2006. Peterin ja muut huippujuontajat saat kauttamme sopuhintaan. YLEn juontajat tekevät keikkaa valikoidusti, heille keikkakysely menee täältä.