Varaa inspiroiva puhuja tai maamme eturivin luennoitsija

Puhujatori on neuvotellut puhujien kanssa joustavat etäluentohinnat myös vuodelle 2021. Puhuja alkuvuoden tilaisuuteen kannattaa varata juuri nyt.

Parhaat motivaatiopuhujat tai suosittu hyvinvointiluento varataan nopean ja edullisen Puhujatorin kautta.

Puhujatori.fi palvelusta löydät Suomen parhaat puhujat sekä arvostetut luennoitsijat. Myös webinaarien vetäjät ja Teamsin kautta puhuvat löydät meiltä. Puhujat tekevätkin nyt kovasti keikkaa Zoom:illa ja Teams:illa, koska livekeikkarajoitukset ovat päällä.

Verkkokaupan tulon myötä puhujiamme selaa kuukausittain jo yli 6000 kävijää ja löydämme oikeat puhujat ja etäkouluttajat yrityksille, julkishallinnolle sekä tapahtumatoimistojen tilaisuuksiin.

LIVE, WEBINAARI TAI VIDEO?
Meiltä saat puhujan verkkototeutuksiin eli livestream webinaarit, etäluennot sekä verkkokoulutukset hoituvat kauttamme. Myymme myös puhujiemme videotallenteita. Saat tarjouksen puhujasta samana päivänä.

Puhuja tilaisuuteen? Kiinnostaako inspiroiva puhuja, akateeminen luennoitsija, tulevaisuuteen katsova futuristi tai esim. työhyvinvointipuhuja? Ota yhteyttä tai kerro tarpeestasi CHAT:ille, niin ehdotamme sinulle tilaisuuteesi sopivia innostavia puhujia.

400:n puhujan Puhujatorilta saat:

  • Puhujan livekeikan
  • Puhujan webinaariin
  • Puhujan studiolivestreamin
  • Puhujan videoluennon

 

Oheisessa trailerissa kuvatut tapahtumat olivat alkusysäys Ulrikan matkalle kohti resilienssivalmentajan uraa.

Suositun resilienssivalmentajan Ulrika Björkstamin kokonainen videoluento: Resilienssi mielen voimavarana on tilattavissa Ulrikan puhujaesittelyn kautta.

Puhujatori on kuvannut studiossa jo yli 30:n huippupuhujan luentoa videolle. Myymme videoista eniten organisaatiokohtaista 2kk katseluoikeutta tallenteelle. Kysy vuoden 2021 videoluentojen hinnastoa: info@puhujatori.fi