Varaa keynote puhuja tai maamme eturivin luennoitsija

Puhujatori.fi palvelusta löydät Suomen parhaat puhujat sekä arvostetut luennoitsijat, kouluttajat. Myös webinaarien vetäjät ja verkkokouluttajat löytyvät alla olevasta suodattimesta.

Puhujiamme selaa kuukausittain yli 4000 kävijää ja löydämme oikeat puhujat ja etäkouluttajat yrityksille, julkishallinnolle sekä tapahtumatoimistojen tilaisuuksiin.

Meiltä saat puhujan verkkototeutuksiin eli livestream webinaarit ja verkkokoulutukset hoituvat kauttamme. Puhujissamme on myös paljon puhuja-alan nousevia tähtiä sekä eri alojen huippuasiantuntijoita. Puhujakorteissa näkyvät palkkiot ovat alustavia ja tarkistamme ne toimeksiannon yksityiskohtien tarkentuessa.

Puhuja tilaisuuteen? Kiinnostaako inspiroiva puhuja, akateeminen luennoitsija, tulevaisuuteen katsova futuristi tai esim. työhyvinvointi puhuja? Ota yhteyttä tai kerro tarpeestasi CHAT:ille, niin ehdotamme sinulle nopeasti tilaisuuteesi sopivia innostavia puhujia.

 

Futuristit Elina Hiltunen ja Perttu Pölönen ovat molemmat kirjoittaneet hiljattain tietokirjan, jonka lukuihin pohjautuvat luennot ovat supersuosittuja!

Puhujan tilaaminen on riskitöntä eli tapahtumaa voidaan siirtää kuluitta 6kk, mikäli tapahtumaan on aikaa yli 14 vrk. Mikäli korona ei ota laantuakseen, niin siirrä tapahtumaa vaivattomasti tai järjestä se webinaarina.