Varaa keynote puhuja tai maamme eturivin luennoitsija

Hyödynnä EARLY BIRD – ale ja varaa puhuja syksyyn jo nyt. Koronakevät teki hallaa puhujien kalentereille ja olemmekin neuvotelleet kymmenien puhujien kanssa joustavat luentohinnat syksyyn. Puhuja syksyn tilaisuuteen kannattaa varata nyt.

Puhujatori.fi palvelusta löydät Suomen parhaat puhujat sekä arvostetut luennoitsijat, kouluttajat. Myös webinaarien vetäjät ja verkkokouluttajat tekevät nyt kovasti keikkaa Zoom:illa ja Teams:illa.

Verkkokaupan tulon myötä puhujiamme selaa kuukausittain jo yli 6000 kävijää ja löydämme oikeat puhujat ja etäkouluttajat yrityksille, julkishallinnolle sekä tapahtumatoimistojen tilaisuuksiin.

Meiltä saat puhujan verkkototeutuksiin eli livestream webinaarit , etäluennot sekä verkkokoulutukset hoituvat kauttamme. Puhujakorteissa näkyvät palkkiot ovat alustavia ja tarkistamme ne toimeksiannon yksityiskohtien tarkentuessa.

Puhuja tilaisuuteen? Kiinnostaako inspiroiva puhuja, akateeminen luennoitsija, tulevaisuuteen katsova futuristi tai esim. työhyvinvointipuhuja? Ota yhteyttä tai kerro tarpeestasi CHAT:ille, niin ehdotamme sinulle tilaisuuteesi sopivia innostavia puhujia.

Suodata alla olevasta vetovalikosta: ”Webinaari ja verkkokoulutus” , niin näet kätevästi ne puhujat, jotka ovat ilmoittaneet tekevänsä myös webinaareja ja etäluentoja.

 

Puhujatori loikkasi puhuja-alan verkkokaupaksi 28.04.2020.

Tutustu verkkokauppaan ja tarjouksiin tästä.

  • Livestream – seminaarit
  • Etäluennot
  • Verkkokoulutukset
  • Videotallenteet

PUHUJATORIN KESÄKUUN PUHUJA: JOONA PUHAKKA