PUHUJAT

Puhuja-alan kokeneet konkarit perustivat yhdessä puhujien kanssa puhujien verkkokaupan, Puhujatorin.

Puhujatori tarjoaa alustan, joka mahdollistaa ennennäkemättömän kustannustehokkaan puhujien sekä kouluttajien ostamisen. Tällä sivustolla kaupankäynti on nopeaa, avointa ja läpinäkyvää! Eikä ole huono ratkaisu suosia 100% suomalaista yhtiötä. – CEO, Mauri Ranta

Puhujatori.fi palvelusta löydät Suomen parhaat puhujat sekä kouluttajat. Mukana on myös paljon puhuja-alan nousevia tähtiä sekä eri alojen huippuasiantuntijoita, jotka tekevät mielellään muutaman keynote -luennon tai koulutuksen vuodessa. Puhujakorteissa näkyvät myös luento- ja koulutuspalkkiot, mikäli puhuja näin haluaa.

Puhujien esittelyjen lopussa on keikkatiedustelu -lomake, jota kautta saat nopeiten tiedon puhujan palkkiosta ja puhujan saatavuudesta juuri Teille. Kysy meiltä – Me palvelemme! (CHAT oikeassa alakulmassa palvelee myös)

Meiltä löydät puhujat tilaisuuksiin varmasti! Tervetuloa jatkossakin puhujien verkkokauppaan!

Puhujien omistama Puhujatori jakaa ajankohtaista tietoja puhujien aiheista ja luentopalkkioista. Puhujat tapahtumiin löytyvät Puhujatorin 220 innostavan puhujan verkostosta. Kuvassa Suomen nuorin vuorikiipeilijä Anni Penttilä.

KANSAINVÄLISET PUHUJAT

Arvostetut kansainväliset keynote-puhujat löydät täältä.