Varaa keynote puhuja tai maamme eturivin luennoitsija

Koronakevät teki hallaa puhujien kalentereille ja olemmekin neuvotelleet kymmenien puhujien kanssa joustavat luentohinnat syksyyn. Puhuja syksyn tai alkuvuoden tilaisuuteen kannattaa varata juuri nyt.

Parhaat motivaatiopuhujat tai suosittu hyvinvointiluento varataan nopean ja edullisen Puhujatorin kautta. Moni hyvinvointipuhuja on tehnyt etätöihin keskittyvän luentorungon valmiiksi kyselyäsi varten.

Puhujatori.fi palvelusta löydät Suomen parhaat puhujat sekä arvostetut luennoitsijat. Myös webinaarien vetäjät ja verkkokouluttajat löydät meiltä. Puhujat tekevätkin nyt kovasti keikkaa Zoom:illa ja Teams:illa.

Verkkokaupan tulon myötä puhujiamme selaa kuukausittain jo yli 6000 kävijää ja löydämme oikeat puhujat ja etäkouluttajat yrityksille, julkishallinnolle sekä tapahtumatoimistojen tilaisuuksiin.

LIVE, WEBINAARI TAI VIDEO?
Meiltä saat puhujan verkkototeutuksiin eli livestream webinaarit , etäluennot sekä verkkokoulutukset hoituvat kauttamme. Myymme myös puhujiemme videotallenteita. Saat tarjouksen puhujasta samana päivänä.

Puhuja tilaisuuteen? Kiinnostaako inspiroiva puhuja, akateeminen luennoitsija, tulevaisuuteen katsova futuristi tai esim. työhyvinvointipuhuja? Ota yhteyttä tai kerro tarpeestasi CHAT:ille, niin ehdotamme sinulle tilaisuuteesi sopivia innostavia puhujia.

Suodata alla olevasta vetovalikosta: ”Webinaari ja verkkokoulutus” , niin näet kätevästi ne puhujat, jotka ovat ilmoittaneet tekevänsä myös webinaareja ja etäluentoja.

 

Puhujatorin huippupuhujien syyskauden livestreamit nyt VAIN 0-40€ + alv. Ilmoittaudu!

Tutustu verkkokauppaan ja tarjouksiin tästä.

  • Livestream – seminaarien aikataulut
  • Puhujien etäluennot
  • Puhujien videotallenteet

PUHUJATORIN SYYSKUUN PUHUJA: CAMILLA TUOMINEN

PUHUJATORIN SYYSKUUN KOULUTTAJA: TOM LAINE (SOCIAL SELLING & LINKEDIN)