Varaa inspiroiva puhuja tai maamme eturivin luennoitsija

Puhujatori on neuvotellut puhujien kanssa joustavat luentohinnat myös vuodelle 2021. Puhuja syksyn tai loppuvuoden tilaisuuteen kannattaa varata juuri nyt.

Parhaat motivaatiopuhujat tai suosittu hyvinvointiluento henkilöstölle varataan nopean ja edullisen Puhujatorin kautta. Monella puhujalla onkin tuoretta sisältöä työhyvinvoinnin parantamiseen ja itsensä johtamiseen etätyöaikana.

Puhujatori.fi palvelusta löydät Suomen parhaat puhujat sekä arvostetut luennoitsijat. Myös puhujan webinaariin löydät meiltä. Puhujat tekevät nyt etäluentoja Zoom:illa ja Teams:illa, mutta livekeikkojen myynti on rajussa kasvussa.

Verkkokaupan tulon myötä puhujiamme selaa kuukausittain jo yli 8000 kävijää ja löydämme varmasti hyvän puhujan tapahtumaan nopeasti.

LIVE, WEBINAARI TAI VIDEO?
Meiltä saat puhujan verkkototeutuksiin eli etäluennot sekä verkkokoulutukset hoituvat kauttamme. Myymme myös puhujiemme videotallenteita.
VIDEOTALLENNE VAIHTOEHTONA?

Puhujatori on kuvannut studiossa jo yli 30:n huippupuhujan luentoa videolle. Myymme videoista eniten organisaatiokohtaista 1-2kk katseluoikeutta tallenteelle. Kysy vuoden 2021 videoluentojen hinnastoa: info@puhujatori.fi

Varaa puhuja tapahtumaan. Kiinnostaako vaikuttava puhuja, inspiroiva luennoitsija, tulevaisuuteen katsova futuristi tai esim. työhyvinvointipuhuja? Ota yhteyttä tai kerro tarpeestasi CHAT:ille, niin ehdotamme sinulle tilaisuuteesi ja budjettiisi sopivia hyviä puhujia.

Hyviä puhujia ja vaikuttavia puhujia Puhujatorilla on jo yli 400. Puhujatorilta saat vaivattomasti:

  • Puhujan livekeikan (08/2021 – 06/2022)
  • Puhujan webinaariin (Teams, Zoom, etc.)
  • Puhujan studiotason livestreamin
  • Puhujan videotallenteen

Lataa nyt Puhujatori app. Puhujatori sovelluksen kautta pystyt itse kätevästi katsomaan puhujien aiheita ja palkkioluokkia. Lähetä puhujakysely mobiiliapplikaatiosta, niin vastaamme supernopeasti! 🙂

Lataa Puhujatori app Play-kaupasta tai Apple App Storesta
ja saat latauslahjaksi huippupuhujan videotallenteen veloituksetta.