Meiltä löydät parhaat puhujat ja luennoitsijat!

400 puhujaa ja luennoitsijaa haluaa olla reilun ja läpinäkyvän Puhujatorin listoilla.

Suomen kokenein puhujien välittäjä palvelee ripeästi. Olemme neuvotelleet puhujien kanssa joustavat luentohinnat myös vuodelle 2023. Puhuja tulevaan tilaisuuteen kannattaa varata ajoissa.

Parhaat motivaatiopuhujat tai suosituimmat työhyvinvoinnin luennoitsijat löydät nopean ja edullisen Puhujatorin kautta. Monella puhujalla onkin tuoretta sisältöä työhyvinvoinnin parantamiseen ja itsensä johtamiseen hybridityöaikana.

Puhujatori.fi palvelusta löydät Suomen parhaat puhujat sekä arvostetut luennoitsijat. Myös vaikuttavia puhujia webinaareihin löydät meiltä. Puhujat tekevät paljon etäluentoja Zoom:illa ja Teams:illa, mutta livekeikkojen myynti on elpymässä. Puhujatorilla on hyviä puhujia ympäri Suomen.

Suomen kokenein puhuja-alan myyntipalvelu (monet meistä olivat töissä Speakersforum – nimisessä yrityksessä 2006-2017) takaa, että löydämme varmasti hyvän puhujan tapahtumaan nopeasti.

Ota yhteyttä: info@puhujatori.fi , niin saat ideoita puhujista palkkiotietoineen nopeasti.

LIVE, WEBINAARI TAI VIDEO?
Meiltä saat puhujan verkkototeutuksiin eli etäluennot sekä tavallista laadukkaammat Teams – webinaarit hoituvat kauttamme. Myymme myös puhujiemme videotallenteita.
VIDEOTALLENNE VAIHTOEHTONA?

Puhujatori on kuvannut studiossa jo yli 50:n huippupuhujan luentoa videolle. Myymme videotallenteista eniten organisaatiokohtaista 1 kk katseluoikeutta. Kysy vuoden 2023 videoluentojen hinnastoa: info@puhujatori.fi

Varaa puhuja tapahtumaan. Kiinnostaako vaikuttava puhuja, inspiroiva luennoitsija, tulevaisuuteen katsova futuristi tai esim. työhyvinvointipuhuja? Ota yhteyttä tai kerro tarpeestasi CHAT:ille, niin ehdotamme sinulle tilaisuuteesi ja budjettiisi sopivia hyviä puhujia.

Tämän hetken kuumat luennoitsijat

Syksyn huippupuhujien listauksesta löytyy peräti viisi tekoäly -puhujaa. Unesta ja palautumisesta puhuvat puhujat ovat vahvasti edustettuina myös. Katso syksyn TOP 20 luennoitsija listaus: TOP 20-luennoitsijat

Vuoden tilatuin puheenvuoro:

Marjo Rantanen – Tunnelmamuotoilu kohtaamisissa.

Katso puhujavinkkimme tiimityöhön ja tiimien vuorovaikutuksen parantamiseen blogistamme.