Varaa keynote puhuja tai maamme eturivin luennoitsija

Hyödynnä EARLY BIRD – ale ja varaa puhuja syksyyn jo nyt. Koronakevät teki hallaa puhujien kalentereille ja olemmekin neuvotelleet kymmenien puhujien kanssa joustavat luentohinnat syksyyn. Puhuja syksyn tilaisuuteen kannattaa varata nyt.

Suositut motivaatiopuhujat ja hyvinvointiluennot varataan nopean ja edullisen Puhujatorin kautta.

Puhujatori.fi palvelusta löydät Suomen parhaat puhujat sekä arvostetut luennoitsijat. Myös webinaarien vetäjät ja verkkokouluttajat löydät meiltä. Puhujat tekevätkin nyt kovasti keikkaa Zoom:illa ja Teams:illa.

Verkkokaupan tulon myötä puhujiamme selaa kuukausittain jo yli 6000 kävijää ja löydämme oikeat puhujat ja etäkouluttajat yrityksille, julkishallinnolle sekä tapahtumatoimistojen tilaisuuksiin.

Meiltä saat puhujan verkkototeutuksiin eli livestream webinaarit , etäluennot sekä verkkokoulutukset hoituvat kauttamme. Puhujakorteissa näkyy monilla alustava puhujapalkkio. Saat tarjouksen samana päivänä.

Puhuja tilaisuuteen? Kiinnostaako inspiroiva puhuja, akateeminen luennoitsija, tulevaisuuteen katsova futuristi tai esim. työhyvinvointipuhuja? Ota yhteyttä tai kerro tarpeestasi CHAT:ille, niin ehdotamme sinulle tilaisuuteesi sopivia innostavia puhujia.

Suodata alla olevasta vetovalikosta: ”Webinaari ja verkkokoulutus” , niin näet kätevästi ne puhujat, jotka ovat ilmoittaneet tekevänsä myös webinaareja ja etäluentoja.

 

Puhujatori loikkasi puhuja-alan verkkokaupaksi 28.04.2020.

Tutustu verkkokauppaan ja tarjouksiin tästä.

  • Livestream – seminaarit
  • Etäluennot
  • Verkkokoulutukset
  • Videotallenteet

PUHUJATORIN KESÄKUUN PUHUJA: JOONA PUHAKKA