Varaa inspiroiva puhuja tai maamme eturivin luennoitsija

Puhujatori on neuvotellut puhujien kanssa joustavat etäluentohinnat myös vuodelle 2021. Puhuja syksyn tai alkuvuoden tilaisuuteen kannattaa varata juuri nyt.

Parhaat motivaatiopuhujat tai suosittu hyvinvointiluento varataan nopean ja edullisen Puhujatorin kautta. Moni hyvinvointipuhuja on tehnyt etätöihin keskittyvän luentorungon valmiiksi kyselyäsi varten.

Puhujatori.fi palvelusta löydät Suomen parhaat puhujat sekä arvostetut luennoitsijat. Myös webinaarien vetäjät ja verkkokouluttajat löydät meiltä. Puhujat tekevätkin nyt kovasti keikkaa Zoom:illa ja Teams:illa.

Verkkokaupan tulon myötä puhujiamme selaa kuukausittain jo yli 6000 kävijää ja löydämme oikeat puhujat ja etäkouluttajat yrityksille, julkishallinnolle sekä tapahtumatoimistojen tilaisuuksiin.

LIVE, WEBINAARI TAI VIDEO?
Meiltä saat puhujan verkkototeutuksiin eli livestream webinaarit , etäluennot sekä verkkokoulutukset hoituvat kauttamme. Myymme myös puhujiemme videotallenteita. Saat tarjouksen puhujasta samana päivänä.

Puhuja tilaisuuteen? Kiinnostaako inspiroiva puhuja, akateeminen luennoitsija, tulevaisuuteen katsova futuristi tai esim. työhyvinvointipuhuja? Ota yhteyttä tai kerro tarpeestasi CHAT:ille, niin ehdotamme sinulle tilaisuuteesi sopivia innostavia puhujia.

 

Puhujatorin studiossa kuvatut huippuluokan livestreamit:

14.1.2021 Jukka Jalonen: ”Menestyvän tiimin rakentaminen” . Ilmoittaudu mukaan!

PUHUJATORIN MARRASKUUN PUHUJA:

Jaana Saarisen vetämät etäluennot motivaatioon ja jaksamiseen ovat keränneet paljon kiitosta!

PUHUJATORIN MARRASKUUN KOULUTTAJA: Anne Vanhala – Vastuullisuus & Yritysvastuu -aiheet.