HYÖDYT PUHUJALLE

Kehitämme toimialaa puhujakeskeisesti. Saat meiltä eniten hyötyä ja nostetta urallesi.

Puhujien motivaation, osaamisen ja todellisen potentiaalin tunteminen ovat tikapuut toimivaan yhteistyöhön ja kasvavaan keikkavolyymiin. Meidän kanssa et ole yksin.

Meillä on ammattimyyjiä Suomessa ja Englannissa, digimarkkinoinnin ammattilaisia, sarjayrittäjiä ja aktiivisesti myyvä puhujamanageri -palvelu sekä valtavat verkostot.

Päivitä esittelyäsi ja osaamistasi meidän suuntaan, niin me hoidamme promoamisen, myynnin ja taloushallinnon.

Miksi juuri Puhujatorin listoille?

Maksimoit keikkamääräsi tekemällä yhteistyötä monen osaavan toimiston kanssa.

Näin tekee myös Riku Rantala ja vuoden 2016 Vuoden puhujaksi valittu Madventures.

Puhujatorin mielestä verkkonäkyvyyttä rajoittava ja kyselyitä vähentävä yksinoikeussopimus on harvoin puhujan edun mukaista.

Kysy puhujatoimistojen tapaa toimia sekä komissioita, koska sinulla on valta. Me olemme tutkitusti edullisin manageritoimisto.

Meillä on kaksi yritystä: Puhujatori Oy sekä kansainväliseen puhujabusinekseen ponnistava emoyhtiömme Cool N Talk Finland Oy , jolla on globaalia businestä tekevä Cool N Talk United Kingdom – sivusto.

Liity verkostoon!

  • Kuuntelemme puhujia säännöllisesti ja meillä on yli 3000 keikan kokemus, joka antaa meille käsityksen mihin puhuja-ala on 2020-luvulla menossa Suomessa & Euroopassa. Liittymällä verkostoomme saat öljytyn myyntikoneiston, Suomen parhaan puhuja-alan digimarkkinointiosaamisen sekä kansainvälisen myyntiagentin palvelut.
  • Keikkamyynnin lisäksi tarjoamme tuotteistus-, brändäys- ja managerointipalveluita! Katsotaan sinun osaamiseen, aiheeseen ja kiireeseen sopiva hintataso ja startataan sillä. Luentohintoja voidaan muokata joustavasti.
  • Puhujatori.fi on ainoa puhujien/juontajien/kouluttajien sivusto Suomessa, jossa ovat palkkiotasot esillä – mikäli puhuja vain näin haluaa! Myös tilaaja-asiakkaat arvostavat tätä avoimuutta! Olemme myös CNF:n ylpeä jäsen.

 

Puhujaksi / juontajaksi / kouluttajaksi Puhujatori.fi verkostoon?

Haluatko ammattimaista managerointi- ja brändäyspalvelua keikkamyynnin lisäksi?