HYÖDYT PUHUJALLE

Kehitämme toimialaa puhujakeskeisesti. Saat meiltä eniten hyötyä ja nostetta urallesi. Vahva digimarkkinoinnin sekä myynnin osaaminen tuo skaalaushyödyt niin puhujille kuin tilaaville asiakkaille.

Puhujatorilla on todistetusti pienimmät myyntikomissiot Suomessa.

Puhujien motivaation, osaamisen ja todellisen potentiaalin tunteminen ovat tikapuut toimivaan yhteistyöhön ja kasvavaan keikkavolyymiin. Meidän kanssa et ole yksin.

Hehkuta saamistasi Puhujatori -keikoistasi somessa ja päivitä esittelyäsi meidän suuntaan, niin me hoidamme promoamisen, myynnin ja taloushallinnon.

Miksi juuri Puhujatorin listoille?

Puhujien välitystä aidosti uudistava Puhujatori.fi on ainoa puhuja-alan palvelu, jossa yhdistyvät kaikki seuraavat seikat:

  1. Ammattimainen ja aktiivinen myyntityö
  2. Puhujan osaamisen tuotteistuspalvelut
  3. Monikanavainen digitaalinen markkinointi
  4. Edullinen läpinäkyvä hinnoittelu, joka ei kuitenkaan polje puhujien osuutta!
  5. Sujuva rahaliikenne

Liity mukaan!

Maksimoi eurosi tekemällä yhteistyötä osaavien ja läpinäkyvien toimistojen kanssa

Verkkonäkyvyyttä ja vapaata kilpailua rajoittava yksinoikeussopimus on harvoin puhujan edun mukaista. Sen tietää myös Riku Rantala ja vuoden 2016 Vuoden puhujaksi valittu Madventures.

Kysy puhujatoimistojen tapaa toimia sekä välityskomissioita, koska sinulla on valta valita. Me olemme tutkitusti edullisin manageritoimisto Suomessa ja meillä on eniten tämän alan seniorimyyjiä töissä. Yhteensä meillä on yli 5500 myydyn keikan kokemus.

 

  • Kuuntelemme ja livestriimaamme puhujia säännöllisesti ja meillä on yli 5500 keikan kokemus, joka antaa meille käsityksen mihin puhuja-ala on 2020-luvulla menossa Suomessa ja Euroopassa. Liittymällä verkostoomme saat öljytyn myyntikoneiston, Suomen parhaan puhuja-alan digimarkkinointiosaamisen sekä kansainvälisen myyntiagentin palvelut.
  • Keikkamyynnin lisäksi tarjoamme tuotteistus-, brändäys- ja managerointipalveluita. Katsotaan sinun osaamiseen, aiheeseen sopiva hintataso ja startataan sillä. Luentohintoja voidaan muokata joustavasti.
  • Puhujatori.fi on ainoa puhujien/juontajien/kouluttajien sivusto Suomessa, jossa ovat palkkiotasot esillä – mikäli puhuja vain näin haluaa. Myös tilaaja-asiakkaat arvostavat tätä avoimuutta. Olemme myös CNF:n ylpeä jäsen.

 

 

Puhujat ovat keskiössä

Kehity ja
edistä uraasi

Kehitämme toimialaa puhujakeskeisesti. Saat meiltä eniten hyötyä ja nostetta urallesi.

Yhteisön
tuki

Me välitämme sinusta ja sinua! Puhuja- ja juontajasuhteiden hoitaminen on koko tiimimme asia.

Kokemuksemme
käytettävissäsi

Keikkamyynnin lisäksi tarjoamme tuotteistus-, brändäys- ja managerointipalveluita!

Määrää itse keikkahintasi ja valmistaudu tulevaan keikkaan
– me hoidamme kaiken muun.

Puhujaksi / juontajaksi / kouluttajaksi Puhujatori.fi verkostoon?

Haluatko ammattimaista managerointi- ja brändäyspalvelua keikkamyynnin lisäksi?