Lataa Puhujatori app ja katso huippupuhujan videotallenne

Nyt kannattaa sovelluskaupasta ladata Puhujatori app. Puhujatori app on nopein tapa varata puhuja, juontaja tai viihteellinen sisältö tulevaan tapahtumaan.

Mobiiliapplikaatiossa voit hakea puhujaa nimellä, aiheella ja palkkioluokalla. Puhujatori app on kattava äppi eli sieltä löytyy nyt 236 talentin profiili eli Suomen parhaat puhujat ovat mukana.

Lataa app ja katso huippupuhujan videotallenne:

  1. Lataa ilmainen Puhujatori app sovelluskaupasta.
  2. Etsi sovelluksesta Olli Sovijärven tai Anu Kuistialan tai Tomi Teikon profiili.
  3. Paina ”Pyydä tarjous”-painiketta, täytä yhteystietosi ja kirjoita ”Kerro tapahtumasta”-kenttään: Lataajalahja.
  4. Painettuasi ”Lähetä”-painiketta yhteystietosi tulevat meille heti ja saat haluamasi videon katseluun viim. seuraavana päivänä eli lähetämme sähköpostiisi Vimeon linkin salasanoineen.

Tietoja tarjolla olevista videotallenteista:

Ehkä Suomen suosituimman lääkärin ja kansainvälisesti arvostetun biohakkerin Olli Sovijärven video on: ”Tietotyöläisen optimaalinen suorituskyky ja palautuminen”. Huippusetti jokaiselle, joka haluaa parantaa jaksamistaan ja suorituskykyään etätyöpisteissä ja arjessa. Videon kesto 53min. Nauhoitettu studiossa keväällä 2021. Monikameratuotanto.

MTV Uutisten entinen päätoimittaja, tietokirjailija ja huippupuhuja Anu Kuistialan video on: ”Mielen tarinat ja onnistumisen taika”. Tallenne on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet mielen voimasta ja oman ajattelun kehittämisestä. Pääset ehkä eroon myös armottomasta itsekriittisyydestä! Luento toimii erinomaisena itsetunnon kohottajana. Videon kesto 49min. Nauhoitettu studiossa marraskuussa 2020. Monikameratuotanto. Anu julkaisi alkuvuodesta 2021 myös kirjan: Tähtitaidot – 8 askelta menestykseen.

Futuristi ja visionääri Tomi Teikon video on: Empatia työelämässä ja johtamisessa. Tämä moderniin johtamiseen ja tulevaisuuden työelämään keskittyvän videon kesto on 54min. Nauhoitettu studiossa keväällä 2021. Monikameratuotanto. Yli puolet Tomin puhekeikoista ovat englanniksi ja tällä hetkellä otsikot: Post-pandemic workplace ja Hybrid work vetävät hyvin väkeä Tomin webinaareihin.

Inspiraatiota töihin ja joskus alkavalle kesälomalle!

Toivottaa Puhujatorin väki

Ehdot Puhujatori app-lataajan lahjalle:
a) Olet 18 vuotta täyttänyt.
b) Videotallenne on tarkoitettu yksityiskäyttöön eli tiimin ja työyhteisön yhteiskatselu on kielletty. Videon yrityskatseluun saat pyytämällä tarjouksen info@puhujatori.fi
c) Valitsemasi videotallenne on katsottavissa 31.07.2021 asti.