Puhujan aiheita

Jutta ja Juha puhuvat mm. seuraavista aiheista:

  • Elämänilo
  • Hyvinvointi
  • Jaksaminen

Jutta Larm & Juha Larm

Elämänilo - Jaksaminen - Hyvinvointi

Jutan ja Juhan luennolla pureudutaan meitä jokaista koskettaviin asioihin: stressiin, ajanhallintaan, itsensä johtamiseen, läsnäolotaitoihin ja oman elämän haltuun ottamiseen.

Molemmat ovat kokeneita ja karismaattisia esiintyjiä. Jos koulutuspäivään kaivataan viihdyttävää, mutta kuitenkin täyttä asiaa olevaa valmennuksellista sisältöä, tätä kaksikkoa on helppo suositella. Puhujat tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän, sillä Jutan tarttuva energisyys yhdistettynä Juhan (FM) tieteelliseen tulokulmaan luo viihdyttävän ja asiantuntevan kokonaisuuden vaativankin kuulijakunnan makuun. Käytännön vinkit ja kiinnostavat tarinat yhdistettynä tutkimustietoon tekevät luennosta kokonaisuuden, joka helpottaa parempien elämäntapojen omaksumista.

Jutta ja Juha tekevät toimivan keho-mieli -kokonaisuuden helposti ymmärretyksi. Tämä valmennus ei ole kulunutta perusasioiden toistamista, vaan osallistavaa ja innostavaa vuorovaikutusta. Menestyminen ja onnellisuus töissä, elämässä ja ihmissuhteissa rakentuvat mielenhallinnan sekä hyvinvointia tukevien elämäntapavalintojen kautta. He kannustavat kuulijaa tarkastelemaan omaa asennettaan ja ottamaan vastuun omasta elämästään. Valmennuksen teemat ovat kiinni tässä ajassa, jossa teknologia, muutosnopeus ja stressinsietokyky näkyvät yksilön hyvinvoinnista aina työpaikan ilmapiiriin ja tuottavuuteen saakka.

Valmennuksen tavoitteita:

– auttaa jokaista ottamaan itse vastuuta omasta hyvinvoinnista ja terveydestä
– tunnistaa stressin merkkejä ja oppia stressinhallintakeinoja
– löytää palautumista tukevia keinoja arkeen
– lisätä työyhteisön tuottavuutta ja kohottaa yhteishenkeä
– auttaa vähentämään sairauspoissaoloja
– oppia ajankäytön tehostamista ja hallintaa
– ottaa vastuu itsensä johtamisesta

Puhujan aiheita

Jutta ja Juha puhuvat mm. seuraavista aiheista:

  • Elämänilo
  • Hyvinvointi
  • Jaksaminen

Pyydä tarjous

* Pakollinen kenttä