Puhujan aiheita

Johanna Sormusta on kutsuttu vahvaksi puhujaksi ja jopa Suomen kovimmaksi mentaalivalmentajaksi. Hänen inspiroivia aiheitaan ovat:

  • Asenne
  • Motivaatio

Hyväntekeväisyys

Hyväntekeväisyyskohde: Johanna Sormunen päättää hyväntekeväisyyskohteen joulukuussa 2019.

Lue lisää ›

Johanna Sormunen

Karismaattinen mentaalivalmentaja, jolla on taito saada ihmiset kuuntelemaan

Moni voisi luonnehtia Johanna Sormusta selviytyjäksi. Itse hän kutsuu itseään kuitenkin mieluummin tavalliseksi tytöksi, jolla on aina ollut suuria unelmia.

Johanna Sormunen aloitti elämänsä ensikodissa äitinsä kanssa. Isä katosi kuvioista ensimmäisten vuosien aikana jonka jälkeen hän eli lapsuutensa ja nuoruutensa uusperheessä, johon ei ihan täysin tuntenut kuuluvansa.

15-vuotiaana Johanna sai tiedon isän kuolemasta. Samana vuonna hän oli sairastunut syömishäiriöön. Johanna pääsi peruskoulun läpi ja jatkoi kymppiluokalle parantamaan numeroitaan. Sieltä hän haki lukioon ja kaikki näytti hetken valoisammalta.

Johannan nuoruuteen mahtui villejä aikoja, vaikeita ihmissuhteita ja vaarallisia tilanteita. Villi elämä sai kuitenkin jäädä taakse kun Johanna tuli äidiksi 22-vuotiaana. Hän päätti muuttaa kaiken. Johanna halusi pois huoltoaseman kassalta ja päätti rakentaa liiketoiminnan, jonka avulla saisi menestystä. Ja hänhän sai: yhtäkkiä rahaa tuli ovista ja ikkunoista. “Ostin Bemarin ja varailin kaukomatkoja muutaman päivän varoitusajalla. En silti koskaan kokenut olevani riittävän hyvä.”

“Kun minua pyydettiin erääseen tapahtumaan puhumaan, lupauduin heti, vaikken kokenut, että minulla olisi mitään annettavaa. Saamani palaute muutti kaiken ja ymmärsin, kuinka paljon pystyin inspiroimaan muita. Lähtökohdista riippumatta kaikki voivat pyrkiä kohti unelmiaan.”

”Johanna on puhujana erilainen kuin kukaan muu kuulemani: aito ja virkistävän erilainen. Ripauksella huumoria, hyvää tilannetajua ja sarkasmia hän saa kuuntelijan todellakin kuuntelemaan ja olemaan mukana hetkessä. Omalla tarinallaan hän inspiroi muita toteuttamaan unelmiaan ja olemaan rohkeasti omia itsejään. Tässä naisessa on sellaista lavakarismaa, mitä on vaikea pukea sanoiksi.”

Puhujan aiheita

Johanna Sormusta on kutsuttu vahvaksi puhujaksi ja jopa Suomen kovimmaksi mentaalivalmentajaksi. Hänen inspiroivia aiheitaan ovat:

  • Asenne
  • Motivaatio

Pyydä tarjous

* Pakollinen kenttä