Osa puhujapalkkioista menee hyväntekeväisyyteen

Kuten moni on huomannut, niin monet ainoan maailmamme haasteista ovat joko globaaleja tai muuten vaan sydäntäriipaisevia. Joskus voi oma vaikuttamisen mahdollisuus tuntua pieneltä. Asenne kuitenkin ratkaisee. Aina.

Vastuullisuus on koko ajan kasvava megatrendi, joka ohjaa meitä valinnoissamme kuluttajina ja yrityspäättäjinä. Puhujatori on päättänyt tehdä puhujabusinestä eri tavalla ja laittaa puhujiensa avulla hyvää kiertoon.

Alkuperäinen idea tähän tuli futuristilta ja renesanssinaiselta Elina Hiltuselta, joka tuntuu muutenkin nyt olevan edellä aikaansa monessa asiassa! Elinalta juuri ulos: ”Tulossa huomenna” – kirja, joka kertoo, miten megatrendit muokkaavat tulevaisuuttamme. Elinan kanssa sparrailtuani totesin, että tämä on Puhujatorin juttu!

KONKRETIAA:

7.10.2019 lähtien Puhujatori lahjoittaa 20€ hyväntekeväisyyteen jokaisesta myymästään puhujasta, kouluttajasta, juontajasta ja esiintyjästä. Tehdään puhumalla parempi tulevaisuus – lanseerataan 12.12.2019 Puhujatorin ja Technopoliksen yhteistapahtumassa Helsingissä ja sitten viestikapula siirtyy puhujille eli sen jälkeen puhuja lahjoittaa 20€ Puhujatorin kautta saamastaan keikasta hyväntekeväisyyteen. Puhujatori on kvartaaleittain myös mukana talkoissa.

Tarkoitus on, että vuodelle 2020 on kvartaalikohtaiset (4) avustuskohteet, joista kerromme mm. somepostauksissa. Mikäli jollakin puhujalla on oma rakas avustuskohde – hyväksymme sen varmasti myös mukaan! 🙂 Puhujatori hoitaa ja viestii tilitykset sekä kertoo konkretisoiden somessa mitä olemme yhdessä saaneet aikaan.

Tehdään puhumalla parempi tulevaisuus! Puhujatorin myyntitiimi auttaa!

// Mauri – Puhujatorin CEO

Puhujatori tulee listaamaan tähän 100 puhujaa, juontajaa ja esiintyjää, jotka ovat liittyneet kyseiseen jatkuvaan kampanjaamme loka-marraskuun 2019 aikana! Mukana tänään ovat:

Elina HiltunenAntti SavolaMauri RantaJenni SofiaMirkku Valkola –  Anita KalergisAino-Mari KiianmiesKim Nyström – Juha Herrainsilta –