Ohjelmanumeroita pikkujouluihin

Puhujatorin sivuilta Esiintyjät -välilehdeltä löydät kattavasti ohjelmanumeroita firman pikkujouluihin. Sinulla ei ole mitään hätää – autamme löytämään budjettiinne sopivaa ohjelmaa pikkujouluihin.

Stand upit eivät ole menettäneet suosiotaan. Stand upeista suosittelemme Matti Patrosta (kuvassa), Ursula Herliniä sekä rovaniemeläistä Pasi Haapakoskea. Räväkkä Tommi Ylimäinen on Kemin lahja suomalaiselle stand upille.

Unohtaa ei myöskään pidä legendaarista Mr Body Languagea – Niko Visuria. Nikon hauskoissa 30 minuutin seteissä käydään läpi ensivaikutelmaa, statusilmaisua ja kulttuurieroja.

Pikkujoulut voivat sujua myös osaavan ja hauskan juontajan voimin. Suosittelemme mm. Elina Aaltoa, Marjo Rantasta ja Jussi Heikelää. Englanti sujuu heiltä kaikilta oikein hyvin.

Voit toki ottaa myös natiivin englannin talentin pikkujouluihin eli Beata Papp:in (kuvassa).

Tai sitten voitte laittaa namikat kaakkoon ja korkkarit kattoon DJ Miika Mansikkamaan biiseillä.

Juontajat, joilla myös taikuus ja mentalismi ovat hallussa: Maaginen Jose Ahonen sekä nouseva tähti Jenni Sofia, jonka mentalismishow-esiintymisestä Talent -ohjelmassa on seuraava video.

Sitten on vielä jäljellä elävät legendat aka. Suomen kaksi hauskinta puhujaa: Tom Pöysti – esityksellään ”Tekemisen riemu ja tuska” sekä Olli Keskisen ”Parempi Työpäivä” -puhe-esitys Kummeli takaumineen ovat loistoviihdettä parhaimmillaan.

Pikkujoulujen pitopaikaksi Puhujatori suosittelee HUONE Helsingin toimivia ja inspiroivia tiloja:

Puhujatori ei harrasta tylsiä pikkujouluja! Jutin sanoin…Mennään eteenpäin…..myös viihteen saralla!