Ohjelmanumeroita virtuaalisiin pikkujouluihin

Puhujatorin sivuilta Esiintyjät -välilehdeltä löydät kattavasti ohjelmanumeroita firman pikkujouluihin. Sinulla ei ole mitään hätää – autamme löytämään budjettiinne sopivaa ohjelmaa pikkujouluihin. Pikkujoulujen ohjelmakyselyihin vastaa info@puhujatori.fi.

Virtuaalipikkujoulujen ykköstykit ovat mentalistit Jose Ahonen ja Jenni Sofia. Jose Ahosella on oma laadukas studio, josta lähetys tapahtuu.

Energistä, improvisoitua musiikkiviihdettä tarjoaa upea Noisy Caramel.

Stand uppiin suosittelemme huippuhauskoja Marjo Rantasta, Matti Patrosta ja Pasi Haapakoskea.

Todella suosittu pikkujoulunumero on Olli Keskisen Parempi työpäivä -puhe-esitys, josta saa 30-90 min pituisia vetoja asiakkaan tarpeen mukaan. Kummeli-ryhmän rohkeus tehdä uutta sekä heidän poikkeukselliset työtavat puhuttavat ja naurattavat taatusti.

Suomen hauskin puhuja: Tom Pöysti – esityksellään ”Tekemisen riemu ja tuska” on aina varteen otettava vaihtoehto, kun halutaan viihdettä ja naurua.

Rentoa, piristävää ja taatusti voimaannuttavaa puhesisältöä löytyy myös Jaana Saariselta, Sari Havakselta ja Kari Ketoselta.

Tämän joulun tiimiytymisestä vastaa Martta Tervonen & Aivan Paskojen Ideoiden Workshop.

Pikkujoulujen rennoiksi juontajiksi suosittelemme mm. Ella Kannista (kuvassa), Jonna Joutsenta (kuvassa), Sointu Borgia (kuvassa), Jesse Kujamäkeä sekä Marjo Rantasta. Lisää pikkujouluihin sopivia juontajia löydät Juontajat -välilehdeltä.