Ohjelmanumeroita virtuaalisiin pikkujouluihin

Puhujatorin sivuilta Esiintyjät -välilehdeltä löydät kattavasti ohjelmanumeroita firman pikkujouluihin. Sinulla ei ole mitään hätää – autamme löytämään budjettiinne sopivaa ohjelmaa pikkujouluihin. Täytä sivun alaosassa oleva Pyydä tarjous – lomake. Pikkujoulujen ohjelmakyselyihin vastaa myös info@puhujatori.fi

Virtuaalipikkujoulujen ykköstykit ovat mentalistit Jose Ahonen ja Jenni Sofia. Jose Ahosella on oma laadukas studio, josta lähetys tapahtuu. Molemmilta heiltä on varattu paljon livekeikkoja, joita he tekevät erittäin mielellään.

Energistä, improvisoitua musiikkiviihdettä tarjoaa upea Noisy Caramel. Vauhdikkaimmat nauruhepulit ja tunnelmallisimmat tarinoinnit taas toteuttaa Improduo Melkein Kaksoset.

Stand uppiin suosittelemme huippuhauskoja Marjo Rantasta, Matti Patrosta ja Pasi Haapakoskea.

Häpeä-Helenan & Moka-Simon esityksessä saat uusia oivalluksia häpeän taltuttamiseksi ja opit löytämään myös epäonnistumisista hopeareunuksen.

Todella suosittu pikkujoulunumero on Olli Keskisen Parempi työpäivä -puhe-esitys, josta saa 30-90 min pituisia vetoja asiakkaan tarpeen mukaan. Kummeli-ryhmän rohkeus tehdä uutta sekä heidän poikkeukselliset työtavat puhuttavat ja naurattavat taatusti.

Suomen hauskin puhuja: Tom Pöysti – esityksellään “Tekemisen riemu ja tuska” on aina varteen otettava vaihtoehto, kun halutaan viihdettä ja naurua.

Rentoa, piristävää ja taatusti voimaannuttavaa puhesisältöä löytyy myös Jaana Saariselta, Sari Havakselta ja Kari Ketoselta.

Tämän joulun tiimiytymisestä vastaa Martta Tervonen & Aivan Paskojen Ideoiden Workshop. Mr. Bodylanguage Niko Visurin vauhdikkaat ja hauskat kehonkielen valmennukset lupaavat täyttä asiaa viestinnästä ja kommunikoinnista.

Pikkujoulujen rennoiksi juontajiksi suosittelemme mm. Ella Kannista (kuvassa), Jonna Joutsenta (kuvassa), Sointu Borgia (kuvassa), Jesse Kujamäkeä sekä Marjo Rantasta. Lisää pikkujouluihin sopivia juontajia löydät Juontajat -välilehdeltä.

 

Pyydä tarjous

* Pakollinen kenttä