Puhujatorin viralliset puhujavalmentajat on valittu

Puhujatorilla on kymmenkunta loistavaa puhetaitojen-, esiintymistaitojen- ja vuorovaikutustaitojen valmentajaa. Välitämme heitä kaikkia jatkossakin puhe- ja koulutuskeikoille. Olemme valinneet Puhujatorin virallisiksi puhujavalmentajiksi Henri Rantasen ja Elina Aallon.

Katso jenkkipuhujien maailmanluokan oppeja valmentavan Henri Rantasen showreel:

Henri ja Elina ovat pitkän linjan ammattilaisia, jotka suhtautuvat puhumiseen ja esiintymiseen intohimoisesti. Saimme heistä kesällä 2020 laadukkaat studiossa tehdyt videotallenteet, joita myymme verkkokaupassamme asiakkaille.

Kyseiset videot kuuluvat vuoden 2021 alusta lähtien puhujien sisäänotto prosessiin eli suosittelemme niitä lämpimästi kaikille alta 500 keikkaa tehneille.

Puhetaitoja, vaikuttavuutta ja esiintymistä kehittämällä saat parempaa palautetta keikoiltasi –> maineesi nousee, keikkoja tulee enemmän ja keikkapalkkiosi nousee.

Olen välittänyt puhujia vuodesta 2006 ja tiedän useankin tapauksen, jossa puhujan 1800€ luentopalkkio on noussut 3500euroon 4-5 vuoden aikana, vaikka itse sisältö on ollut meille kaikille melko tuttua, mutta hyvin kerrottuna se on miellyttävää ja viihdyttävää seurattavaa – edutainmenttiä. Panosta siis itseesi!