Puhujatorin Talent pool on monimuotoinen

Jämähtäneita rakenteita muokkaava monimuotoisuuskeskustelu tekee vasta tuloaan Suomeen, mutta Puhujatori seuraa omia indeksejään tarkasti puhujamyynnin lomassa.

Puhujatorin runsaan 300 kotimaisen puhujan ja juontajan Talent poolista 161 hlöstä on tehty puhujaesittelyt katalogiimme. Katalogissa naisia on nyt 39,3% (kesällä lukema oli 32%).

Puhujatorin Talent pool on monimuotoinen. Olemme saaneet myös eri etnisen taustan omaavia puhujia, joita suosittelemme esim. kulttuurien kohtaamista, luottamuksen syntyä ja onnistuneen kotouttamisen prosessia kehittäviin keskusteluihin.

Loistavia puhujia ovat mm. Ali Giray, Rajkumar Sabanadesan sekä kuvassa oleva uskomaton Seida Sohrabi!

Kurditaustainen Seida saapui kiintiöpakolaisena pakolaisleiristä Pohjanmaalle ja kolusi Turun yliopistosta Virginian kautta Suomen suurlähetystöön Washingtoniin töihin.

Tilaisuuksien suunnittelun suhteen vastuu on myös puhujien tilaajilla.

Ei sorruta 100% male-panel-kattauksiin seminaareissa, sillä monimuotoisuus ja diversiteetti on IN ja näin-on-aina-tehty-bro-kulttuuri on OUT.

Lopuksi pari kysymystä:

Kuka on Lorraine Kiernan Randolph? ”Ei soita nyt kyllä kelloja.”

Kuka on Marc Randolph? ”Hei tän mä tiedän, se on se Netflixin eka CEO”

Tiedoksi lukijoille: Lorraine on Marcin vaimo, joka kirjoittaa Marc:in puheet ja keynotet! Menestyneen johtajan ja työntekijän takana on usein tunnollinen puoliso. 🙂