Puhujatorin osakeanti puhujille alkuvuodesta 2020

PUHUJAT MUKAAN PUHUJATORIIN: PUHUJATORI OY:LTÄ SUUNNATTU OSAKEANTI PUHUJILLE

Puhujatori on kuuma juontajien ja puhujien välittäjä. Puhujatori on onnistuneiden tilaisuuksien takana. Puhujatorilla puhujat ovat avainasemassa ja siksi yhtiö haluaa ensimmäisenä Suomessa tarjota kaikille puhujilleen jotain ainutlaatuista: Nyt puhujillamme on mahdollista ryhtyä Puhujatori Oy:n omistajiksi.

Puhujatori Oy:n (”Yhtiö”) on päättänyt puhujille suunnatusta osakeannista (”Osakeanti”)

Osakeannissa Puhujatori tarjoaa nykyomistajilleen sekä puhujilleen uutta T-osaketta (”T-Talent”).

Halukkaille nykyomistajille sekä puhujatori.fi sivuston puhujille jaetaan infopaketti osakeannin ehdoista sähköpostitse tammikuussa 2020. Myös yhtiön toimitusjohtajan Mauri Rannan voi tavata (Tampereella tai Helsingissä) asian tiimoilta joulu- ja tammikuussa.

Osakkeiden merkintäaika alkaa 3.2.2020 ja päättyy 6.3.2020 klo 16:00 Suomen aikaa. Yhtiö tiedottaa Osakeannin lopullisesta tuloksesta merkintäajan päättymisen jälkeen. Osakkeet tulee maksaa 20.3.2020 mennessä.

Päivitetty 27.12.2019: Yhtiön osaaminen tältä toimialalta on vahva. Yhtiön harjoittama avoin, läpinäkyvä ja vastuullinen liiketoiminta on otettu hyvin vastaan niin puhuja- kuin tilaaja-asiakkaissa. Maaliskuussa 2019 alkanut puhujien myynti oli vasta alkusoittoa. Puhujatorin hallitus uskoo dataan ja työkalupakkiin, jolla saadaan aikaiseksi 180% kasvu puhujamyynnissä vuonna 2020. Suurimmat huimaa kasvua selittävät tekijät ovat luonnollisesti se, että pääsemme nyt tekemään kokonaisen kalenterivuoden myyntiä ja vuodelle 2020 on valmiina jo hyvä potti sovittuja toimeksiantoja.

Osakeannin tarkoituksena on A) Loistavien puhujien ottaminen mukaan kasvavaan vastuulliseen puhujatoimistoon B) Puhujamyynnin monimuotoiseen kasvustrategian (mm. webinaarit) toteuttaminen C) Puhujien kansainvälisen uran edistäminen sekä markkinointi.

Puhujat ovat Puhujatorille tärkeitä. Puhujamme takaavat onnistuneen ja elämyksellisen tilaisuuden. Olemme saaneet kuluvan vuoden aikana monta hyvää businessideaa puhujakentästä! Kiitos! Tämä osakeanti on ensimmäinen laatuaan ja se on Puhujatorilta myös vahva signaali siihen, että puhujien halutaan olevan mukana entistä vahvemmin kehittämässä toimialaa eteenpäin. – Mauri Ranta