Puhujatori Oy on puhujien, juontajien ja kouluttajien myyntiin erikoistunut puhujien omistama kotimainen yritys. Puhujatorin johdolla on kokemusta puhujien välityksestä jo vuodesta 2006 lähtien.

Puhujatorin tiimin yli 3000 toteutettua toimeksiantoa takaavat oikean puhujasisällön juuri sinun tapahtumaasi.

Meidän tavoitteenamme on tuottaa asiakkaille uusia ideoita ja loistopalvelua nopeasti ja kilpailukykyisin hinnoin!

Tilaaja-asiakkaamme ovat tykänneet sivuston selkeydestä sekä hintojen näkymisestä.

Tilaa Madventures-luento Puhujatorista.

Inspiroivat Madventures – luennot ovat olleet huippusuosittuja myös 2019!

Miksi Puhujatori.fi

  • Kokemus puhujamyynnistä
Osaamme ja haluamme myydä puhujia, kouluttajia ja juontajia. Yrityksen johdolla on yhteensä 35 vuoden kokemus puhuja-alasta. Tuona aikana olemme myyneet reilusti yli 3000 toimeksiantoa. Yhdistämme puhujan osaamisen sinun tapahtumasi tarpeeseen.
  • Avoimuus on tätä päivää – tätä mieltä ovat myös omistajamme.
Puhujatori pyrkii julkaisemaan toimeksiantojen palkkiotasoja, jotka ovat puhuja- ja juontajakorteissa esillä. Näin teemme puhujien ja juontajien tilaamisesta helppoa ja läpinäkyvää.
Puhujatori Oy on Cool N Talk Finland Oy:n tytäryhtiö. Cool N Talk Finland Oy:n omistavat: Yrityksen operatiivinen johto sekä puhujinakin kunnostautuneet sijoittajat – mm. sijoitusyhtiönsä kautta Vincit Oy:stä tuttu inspiroiva puhuja Mikko Kuitunen , City Digital Oy (taustavaikuttajana kokenut sarjayrittäjä ja loistava puhuja Ilkka Lavas) sekä Winterbackwoods Oy, joka tuo teknologista osaamista takalinjoille ja prosesseihin.
Henkilöstömme hyvinvointi on meille kaikista tärkein juttu! Hyvinvoinnin kautta saavutamme tehokkuuden, kannattavuuden ja kestävän kasvun. Yrityksen omistajat sekä hallitus on myös valinnut tavoitteekseen: Hyvinvoivan tiimin sekä tyytyväiset puhujat!  – Yhtiön perustaja Mauri Ranta.

Tiimi

Puhuja-alan kokemusta jo vuodesta 2006.

Heinäkuussa tavoitat meidät parhaiten info@puhujatori.fi sähköpostin kautta, jolloin kesäpäivystäjämme saa yhteydenottosi.

Elisa Virtanen

Asiakkuusjohtaja +358 40 196 3720

Mari Tarkiainen

Puhujasuhteiden johtaja +358 40 541 9005

Riku Ormaa

Positiivisen myyntikulttuurin johtaja +358 40 1589 630

Mira Peuraniemi

Puhujamanageroinnin päällikkö +358 40 196 4425

Niko Mäkelä

Account Manager +358 40 1589751

Puhujatori.fi hallitus

 

Mauri Ranta

Myynnin sparraus, skaalaus ja puhujabusiness ovat Maurilla hyvin hallussa. Mauri on viime vuosina kouluttautunut digimarkkinoinnin osaajaksi – ja löytää markkinointiin modernit kasvuratkaisut.

Ilkka Lavas

Kokenut sarjayrittäjä ja ”oikean roolituksen” mestari, joka tuo hallitukseen laajan verkostonsa sekä digimarkkinoinnin ja vaikuttajamarkkinoinnin osaamista.

Mikko Heikkilä

Lontoon ja Düsseldorfin aktiivinen myyntisukkula. Asiakkaiden ovien kolkuttaja sekä huippuluokan LinkedIn-osaaja, joka löytää oikeat ihmiset ja kontaktit feel no fear -asenteellaan.

Puhujatori Oy:n emoyhtiö:

Cool N Talk Finland Oy