Puhujatori Oy on puhujien, juontajien ja kouluttajien myyntiin erikoistunut puhujien omistama kotimainen yritys. Puhujatorin johdolla on kokemusta puhujien välityksestä jo vuodesta 2006 lähtien.

Puhujatorin tiimin yli 3000 toteutettua toimeksiantoa takaavat oikean puhujasisällön juuri sinun tapahtumaasi.

Täytä tästä lomake , niin saat uusia ideoita nopeasti ja kilpailukykyisin hinnoin!

Puhujatorilta löydät parhaat puhujat joka lähtöön. Yli 3000 keikan kokemus auttaa meitä ”tarve – oikea puhuja” – parin löytämisessä.

Tiimi

Puhuja-alan kokemusta jo vuodesta 2006.

Elisa Virtanen

Asiakkuusjohtaja +358 40 196 3720

Riku Ormaa

Positiivisen myyntikulttuurin johtaja +358 40 1589 630

Niko Mäkelä

Account Manager +358 40 1589751

Suvi Riutta

Office Manager & Sales Support (trainee) +358 40 196 4425

Miksi Puhujatori.fi

  • Kokemus puhujamyynnistä
Osaamme ja haluamme myydä puhujia, kouluttajia ja juontajia. Yrityksen johdolla on yhteensä 35 vuoden kokemus puhuja-alasta. Tuona aikana olemme myyneet reilusti yli 3000 toimeksiantoa. Yhdistämme puhujan osaamisen sinun tapahtumasi tarpeeseen.
  • Avoimuus on tätä päivää – tätä mieltä ovat myös omistajamme.
Puhujatori pyrkii julkaisemaan toimeksiantojen palkkiotasoja, jotka ovat puhuja- ja juontajakorteissa esillä.
Puhujatori Oy:n omistavat: Yrityksen operatiivinen johto sekä puhujinakin kunnostautuneet sijoittajat – mm. sijoitusyhtiönsä kautta Vincit Oy:stä tuttu inspiroiva puhuja Mikko Kuitunen , City Digital Oy (taustavaikuttajana kokenut sarjayrittäjä ja loistava puhuja Ilkka Lavas).

Puhujatori.fi hallitus

 

Mauri Ranta

Myynnin sparraus, skaalaus ja puhujabusiness ovat Maurilla hyvin hallussa. Mauri on viime vuosina kouluttautunut digimarkkinoinnin osaajaksi ja markkinointiin satsataan tosissaan.

Ilkka Lavas

Kokenut sarjayrittäjä ja ”oikean roolituksen” mestari, joka tuo hallitukseen laajan verkostonsa sekä digimarkkinoinnin ja vaikuttajamarkkinoinnin osaamista.

Mikko Heikkilä

Lontoon ja Düsseldorfin aktiivinen myyntisukkula. Asiakkaiden ovien kolkuttaja sekä huippuluokan LinkedIn-osaaja, joka löytää oikeat ihmiset ja kontaktit feel no fear -asenteellaan.

Puhujatori Oy:n emoyhtiö:

Cool N Talk Finland Oy