Puhujan aiheita

Varapuun perustaja ja päävalmentaja Mikko Sjögren puhuu sijoittamiseen ja vaurastumiseen liittyvistä teemoista.

  • Sijoittaminen & vaurastuminen

Mikko Sjögren

Koko Suomen taloudellinen kummisetä

Mikko Sjögren kiinnostui sijoittamisesta ja vaurastumisesta jo 90-luvun alussa opintojen ohessa. Vanhempiensa liiketoimintakaupasta syntyneellä pienellä pesämunalla sijoittaminen osakemarkkinoille päätettiin aloittaa. Hävittyään yli puolet sijoittamistaan rahoistaan tiedonpuutteen ja osaamattomuuden vuoksi, Mikko turhautui ja päätti löytää oikean tavan tulla taloudellisesti vapaaksi.

Kun kaikki viisi siihen aikaan julkaistua suomenkielistä kirjaa aiheesta oli luettu, oli siirtymä englanninkieliseen kirjallisuuteen looginen. Kirjoista löytyi viittaukset tapahtumiin, joissa kirjoittajat olivat olleet aiheistaan puhumassa. Niistä innostuneena Sjögren päätyi ulkomailla järjestettäviin seminaareihin katsomaan kirjoittajia henkilökohtaisesti. Yli kaksisataa luettua kirjaa aiheesta ja kymmeniä valmennuksia myöhemmin, tulokset alkoivat muuttua, kun oppeja ryhdyttiin viemään käytäntöön.

Käännekohta tapahtui vuonna 2003, kun hän löysi periaatteet, joilla on mahdollista parantaa oman talouden ja sijoitusten suorituskykyä. Samalla kirkastui miten löydetään oman talouden heikot lenkit ja miten vaurastumista voidaan nopeuttaa erilaisin vipuvoimin, sekä keinot joilla riskiä voidaan rajata ja varallisuutta suojata. Otettuaan käyttöönsä oppimansa asiat hän osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukauden aikana ja saavutti taloudellisen riippumattomuuden.

Tuloksien aikaansaama kiinnostus levisi pian omista kavereista heidän ystäviinsä ja tuttuihinsa. Tämän kysynnän seurauksena Valmennusyhtiö Varapuu sai alkunsa vuonna 2007. Kymmenessä vuodessa se onkin kasvanut yli 50 rahaan liittyvää tapahtumaa vuodessa järjestäväksi tahoksi. Maksavien osallistujien määrät vaihtelevat molemmin puolin kahdensadan per tapahtuma. Mikko Sjögren on myös arvostettu ja haluttu puhuja muiden tapahtumajärjestäjien keskuudessa.

Sjögrenillä on aivan ilmiömäinen kyky yksinkertaistaa vaikean ja monimutkaisen kuuloisia talouskäsitteitä ja luoda malleja, joilla opittu saadaan ajettua osaksi arkea lähes automaattisesti. Mikon tapa valmentaa on motivoiva ja helposti ymmärrettävä. 2005 vuodesta lähtien Mikko on valmentanut yli 20 000 ihmistä taitavammaksi rahan kanssa.

  • Kirjat: Tunne Taloutesi – Tunnetaloutesi (Varapuu 2013) ja Vaurastumisen Reseptit (Kauppakamari 2014)
  • Valmennukset 2018: Asuntoilta, Rahailta, Yrittäjyyden Perusteet 2,0, Taitavaksi Rahan Kanssa. Tee Rahaa Sijoittamalla, Arvopaperit, Asunnot ja Kiinteistöt, Raaka-aineet ja Arvometallit, Liiketoiminta, Valmentajavalmennus 2018 ja Passion for Success2018

 

Puhujan aiheita

Varapuun perustaja ja päävalmentaja Mikko Sjögren puhuu sijoittamiseen ja vaurastumiseen liittyvistä teemoista.

  • Sijoittaminen & vaurastuminen

Pyydä tarjous

* Pakollinen kenttä