Puhujan aiheita

Jukka tuo monimutkaiseltakin kuulostavat teoriat ymmärrettävästi käytäntöön. Jukka puhuu mm. seuraavista aiheista

  • Ajankäyttö
  • Järjestä pääsi tai pääse järjestäsi
  • Rentoudu, palaudu ja kehity
  • Stressinhallinta

Jukka Harju

Kokenut yritys- ja ajankäyttövalmentaja, luennoitsija ja kirjailija

Kouluttaja Jukka Harju on moniyrittäjä, isä, valmentaja ja konsultti, joka on työskennellyt sekä yritysten että valtion organisaatioiden ja myös ammattiurheilijoiden kanssa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja mentaalisen suorituskyvyn parissa. Hänet tunnetaan monimutkaistenkin teorioiden tuomisesta käytännöllisiksi toimiksi arjen jokaiseen päivään. Yli 15 vuoden valmennus- ja yrittäjäkokemuksen lisäksi, perusopinnot Helsingin Yliopistossa filosofiasta, viestinnästä ja uskontotieteestä tuovat laajan pohjan ja näkökulman valmentamiseen. 

Jukka ei vain puhu vaan elää tätä. Hän johtaa omia firmojaan (Natural Bootcamp, foamroller.fi ja Jukka Harju Business Coaching) ja jatkokouluttaa hyvinvointialan ammattilaisia, maksimoimaan asiakkaidensa hyvinvointi ottamalla huomioon ja käyttämällä uusinta tietoa ja integroivaa lähestymistapaa. 

Maailmamme muuttuu kokoajan kompleksisemmaksi. Meitä haastetaan enemmän ja enemmän usealla eri tasolla. Mikään aika ei tahdo riittää kaikkeen. Välillä voi tuntua, että joka päivä pitäisi puristaa viimeiset mehut irti ja selvitä maaliin, vain toistaakseen sama huomenna. Joskus virta meinaa viedä mukanaan ja tuntuu ettei informaation määrää pysty hallitsemaan.

Muutos työssä on konkreettinen. Uudet järjestelmät ja kokonaisuudet, työnkuvan muutokset, tiukka tahti ja tarkkuuden vaativuus ovat konkreettisia haasteita.

Käymme läpi, miten kulttuurin ja työtapojen  muuttuminen vaikuttaa omaan hyvinvointiin ja miten muutos kannattaa ottaa huomioon omassa työssä ja arjessa. Toiseksi puhumme siitä, miten tämä vaikuttaa informaation jakamiseen ja vastaanottamiseen ihmisten välillä.

Nopea ja konkreettinen muutos vaatii uudenlaisia työkaluja ajankäytön- ja stressinhallintaan. Aikaahan sinänsä ei voi hallita, eli perinteiset ajanhallintatyökalut kuten esim. kalenterin tehokkaampi täyttäminen, tai edes hyvä priorisointi, eivät riitä. Workshopissa saat ja pääset testaamaan uudenlaisia työkaluja, joilla voidaan sekä hallita suurempia kokonaisuuksia, että työstää konkreettisia arjen päivittäisiä haasteita ja parantaa aikaansaamista.

Tässä workshopissa saat välineitä miten pitää itsesi kunnossa, jotta pystyt vastamaan nykytilanteisiin, sekä jaksamaan ja palautumaan paremmin. Parantamaan ”tuotantokykyä” eli aikaansaamista ilman loppuunpalamisen vaaraa. Käytämme uusinta tietoa fysiologiasta; aivojen ja hermoston toiminnasta ja siitä, miten voimme entistä enemmän parantaa paitsi nopeaa ja selkeää ajattelua, myös terveyttämme, kommunikaatiota sekä luovuutta.

Puhujan aiheita

Jukka tuo monimutkaiseltakin kuulostavat teoriat ymmärrettävästi käytäntöön. Jukka puhuu mm. seuraavista aiheista

  • Ajankäyttö
  • Järjestä pääsi tai pääse järjestäsi
  • Rentoudu, palaudu ja kehity
  • Stressinhallinta

Pyydä tarjous

* Pakollinen kenttä