Puhujan aiheita

Mentalisti Jose Ahonen ottaa juontajana yleisön haltuun ja luotsaa tapahtumaa varmalla ammattitaidolla.

  Jose Ahonen

  Mentalisti ja juontaja
  AJATTELE KUIN MENTALISTI.
  Jose Ahosen uniikki näkökulma ihmismieleen haastaa ajattelemaan uusiksi omia vuorovaikutustaitoja ja opittuja kaavoja. Jose on kouluttanut vuorovaikutustaitoja ja ihmismielen kummallisuuksia lentokenttien turvakouluttajista poliiseihin, esimiehistä myyjiin. Luennot räätälöidään kohderyhmälle sopiviksi.
  “Kuinka ajatuksia luetaan” on viihdyttävä luento täynnä käytännönläheistä asiaa, jonka avulla opit täysin uusia asioita itsestäsi, muista ja tehokkaasta vuorovaikutuksesta. Ei huuhaata, vaan oikeasti uskomattomia juttuja ihmismielen ihmeellisyyksistä.
  Jose Ahonen kuuluu Psychic Entertainers Association -yhdistykseen, johon on päässyt jäseneksi vain noin 250 maailman parasta ammattimentalistia, hypnoositaiteilijaa ja muuta psyykikkoviihdyttäjää.
  – Kuinka tulkita ihmisiä paremmin?
  – Miten aivomme huijaavat meitä ja kuinka voimme puuttua peliin?
  – Mitä mikroilmeet ovat ja kuinka voit lukea niitä?
  – Kuinka psykologisilla tekniikoilla voidaan muovata todellisuutta?
  – Kuinka motivoida tehokkaasti?
  – Miksi valehtelemme ja kuinka voimme tunnistaa valheita?
  Referenssejä:
  Jose Ahonen on kirjoittanut kirjan “Huijauksen Anatomia” yhdessä Pete Poskiparran kanssa. Mentalistit pureutuvat yhdessä eri alojen asiantuntijoiden kanssa huijauksen anatomiaan. Millainen ihminen huijaa tosissaan ja voiko tämän tunnistaa etukäteen? Miten on mahdollista, että taitava huijari saa muutaman päivän tuttavuuden jälkeen tyhjennettyä uhrinsa tilit ja miksi miljardiluokan illuusiotaloutta harjoittava yritys voi toimia vuosia ennen kuin sen ympärillä herätään todellisuuteen? Näihin ja moniin muihin huijauksen syitä ja seurauksia valottaviin kysymyksiin haetaan vastausta niin psykiatrilta, evoluutiobiologilta kuin alamaailman peitetehtäviä hyvin tuntevalta poliisiltakin. Tämän kirjan luettuasi sinua on ainakin piirun verran vaikeampi huijata..
  ”Luento oli hypnotisoivan koukuttava ja pahimmatkin työnarkomaanit unohtivat työasiat sen ajaksi. Sisältö oli mielenkiintoista ja ajatuksia herättävää, aiheeseen olisi jaksanut perehtyä pidempäänkin. Luento herätti keskustelua vielä tulevina viikkoinakin, joten voinee sanoa, että se antoi ajattelemisen aihetta ja inspiroi uudella tapaa. Kahvihuoneessa ja kokouksissa toisten mikroilmeiden bongauksesta on tullut jo tapa, toivottavasti se vaikuttaa työilmapiiriin positiivisesti, sillä luento ainakin vaikutti! Ei liian viihteellinen vaan oikeasti asiaa ja loistava ohjelmanumero kehittämispäivälle!”

  Puhujan aiheita

  Mentalisti Jose Ahonen ottaa juontajana yleisön haltuun ja luotsaa tapahtumaa varmalla ammattitaidolla.

   Pyydä tarjous

   * Pakollinen kenttä