Puhujan aiheita

Mentalisti Jose Ahonen ottaa juontajana yleisön haltuun ja luotsaa tapahtumaa varmalla ammattitaidolla. Juontojen väleissä tapahtuvat psykologiset temput ja mentalismi-ihmeet rytmittävät hauskasti tilaisuutta ja herättelevät porukkaa. Jose on vangitseva ja viihdyttävä puhuja, kouluttaja, juontaja ja esiintyjä.

 • Ajattelutaidot
 • Juontaja
 • Mielenhallinta
 • Vuorovaikutustaidot

Jose Ahonen

Mentalisti ja juontaja

Jose Ahosen uniikki näkökulma ihmismieleen haastaa ajattelemaan uusiksi omia vuorovaikutustaitoja ja opittuja kaavoja. Jose on kouluttanut vuorovaikutustaitoja ja ihmismielen kummallisuuksia lentokenttien turvakouluttajista poliiseihin, esimiehistä myyjiin. Luennot räätälöidään kohderyhmälle sopiviksi.

Kuinka ajatuksia luetaan” on viihdyttävä luento täynnä käytännönläheistä asiaa, jonka avulla opit täysin uusia asioita itsestäsi, muista ja tehokkaasta vuorovaikutuksesta. Ei huuhaata, vaan oikeasti uskomattomia juttuja ihmismielen ihmeellisyyksistä.

Jose Ahonen kuuluu Psychic Entertainers Association -yhdistykseen, johon on päässyt jäseneksi vain noin 250 maailman parasta ammattimentalistia, hypnoositaiteilijaa ja muuta psyykikkoviihdyttäjää.

 • Kuinka tulkita ihmisiä paremmin?
 • Miten aivomme huijaavat meitä ja kuinka voimme puuttua peliin?
 • Mitä mikroilmeet ovat ja kuinka voit lukea niitä?
 • Kuinka psykologisilla tekniikoilla voidaan muovata todellisuutta?
 • Kuinka motivoida tehokkaasti?
 • Miksi valehtelemme ja kuinka voimme tunnistaa valheita?

Jose Ahonen on kirjoittanut kirjan “Huijauksen Anatomia” yhdessä Pete Poskiparran kanssa. Mentalistit pureutuvat yhdessä eri alojen asiantuntijoiden kanssa huijauksen anatomiaan. Millainen ihminen huijaa tosissaan ja voiko tämän tunnistaa etukäteen? Miten on mahdollista, että taitava huijari saa muutaman päivän tuttavuuden jälkeen tyhjennettyä uhrinsa tilit ja miksi miljardiluokan illuusiotaloutta harjoittava yritys voi toimia vuosia ennen kuin sen ympärillä herätään todellisuuteen? Näihin ja moniin muihin huijauksen syitä ja seurauksia valottaviin kysymyksiin haetaan vastausta niin psykiatrilta, evoluutiobiologilta kuin alamaailman peitetehtäviä hyvin tuntevalta poliisiltakin. Tämän kirjan luettuasi sinua on ainakin piirun verran vaikeampi huijata.

”Luento oli hypnotisoivan koukuttava ja pahimmatkin työnarkomaanit unohtivat työasiat sen ajaksi. Sisältö oli mielenkiintoista ja ajatuksia herättävää, aiheeseen olisi jaksanut perehtyä pidempäänkin. Luento herätti keskustelua vielä tulevina viikkoinakin, joten voinee sanoa, että se antoi ajattelemisen aihetta ja inspiroi uudella tapaa. Kahvihuoneessa ja kokouksissa toisten mikroilmeiden bongauksesta on tullut jo tapa, toivottavasti se vaikuttaa työilmapiiriin positiivisesti, sillä luento ainakin vaikutti! Ei liian viihteellinen vaan oikeasti asiaa ja loistava ohjelmanumero kehittämispäivälle!”

Karoliina Ratia, Sosiaali- ja terveysministeriö

”Finavian siviili-ilmailun turvakouluttajat muutamassa tunnissa mikroilmeiden maailmaan ja niiden tulkitsemisen alkuun. Lyhyellä koulutuksella saatiin paljon konkreettista oppia ja työkaluja osaamisen viemiseksi meidän toimintaympäristöön. Koulutuksessa ei ollut mitään taikuutta vaan teoriaa ja käytäntöä yhdistettynä selkeään pakettiin mielenkiintoisen sekä ammattitaitoisen esiintyjän toimesta.”

Matti Lehto, pääkouluttaja, Finavia Oyj, Yritysturvallisuus. turva-alan koulutusyksikkö

“Jose Ahonen ei saa pelkästään yleisöään aukomaan suitaan, hänellä on lisäksi taito vähentää heidän kyynisyytensä määrää.”

Joonas Lepistö, uutistoimittaja, MTV3

 

 

 

Puhujan aiheita

Mentalisti Jose Ahonen ottaa juontajana yleisön haltuun ja luotsaa tapahtumaa varmalla ammattitaidolla. Juontojen väleissä tapahtuvat psykologiset temput ja mentalismi-ihmeet rytmittävät hauskasti tilaisuutta ja herättelevät porukkaa. Jose on vangitseva ja viihdyttävä puhuja, kouluttaja, juontaja ja esiintyjä.

 • Ajattelutaidot
 • Juontaja
 • Mielenhallinta
 • Vuorovaikutustaidot

Pyydä tarjous

* Pakollinen kenttä