Puhujan aiheita

Jani pitää hauskoja ja inspiroivia luentoja tärkeistä aiheista:

  • Itsevarmuus
  • Kokemusasiantuntija
  • Paniikkihäiriö
  • Yrittäjyys

Jani Torppa

Yrittäjä ja unelmien jahtaaja

Jani Torppa on 25-vuotias yrittäjä ja unelmien jahtaaja. Jani on päätynyt useamman mutkan kautta yrittäjäksi ja omistaa tällä hetkellä kaksi yritystä. Toinen yrityksistä on vaatemerkki nimeltä JetiFörLivet, joka edustaa itsevarmuutta. Sen puitteissa Jani alkoi 2018 syksyllä kiertämään ympäri Suomea puhumassa nuorille itsevarmuudesta ja yrittäjyydestä. Reilun puolentoista vuoden aikana luentoja on kertynyt nyt noin 200.

Janin puheenvuorojen tarkoitus on saada yleisö ymmärtämään, miksi itsevarmuus on kaikille meille tärkeä asia ja mitä se tarkoittaa. Jani kannustaa tavoittelemaan omia unelmiaan ja olemaan pelkäämättä liikaa, kertomalla oman tarinansa yrittäjyydestä. Yrittäjyyden ja itsevarmuuden lisäksi Jani pitää puheenvuoroja mielenterveysongelmista ja paniikkihäiriöstä.

Itsevarmuus ja yrittäjyys

Miksi joistain meistä tulee yrittäjiä ja toisista ei? Mitä tarkoittaa olla koko ajan vastuussa? Mitä itsevarmuus tarkoittaa? Muun muassa noihin kysymyksiin Jani kertoo vastauksen hauskojen tarinoiden ja esimerkkien avulla.

Kynttilä vakan alla

Saako sanoa olevansa hyvä jossain? Onko itsevarmuus ylimielisyyttä? Voiko itsevarmuutta edes määritellä? Tässä puheenvuorossa Jani paneutuu itsevarmuuteen ja siihen mitä se oikeasti tarkoittaa.

Olenko hullu?

Jani kertoo omien kokemusten avulla, miltä mielenterveysongelmat tuntuvat ja mitä niistä ajatellaan. Mitä siis ajatella omista tai toisten mielenterveysongelmista?

Pitääkö aina olla sata varma?

Inspiroiva puheenvuoro, jossa Jani jakaa oman tarinansa yrittäjyydestä. Tarkoituksena on kertoa, ettei kaikki ole aina sata varmaa, mutta se ei tarkoita, etteikö kannattaisi yrittää. Millainen vaikutus on omalla uskolla ja rohkeudella olla oma itsensä?

”Jani Torppa on esiintynyt 30:n suomalaisen mielenterveysalan järjestön; Mielenterveyspoolin kanavissa. Jani on kertonut selkeästi, avoimesti ja inspiroivasti omasta polustaan ja taustastaan mielenterveyden haasteiden kanssa. Janin esiintymiset ja videot ovat saaneet Mielenterveyspoolin seuraajilta erittäin paljon positiivista palautetta, ja Janin rohkeus ja osaaminen ovat todella tehneet ihmisiin vaikutuksen. Jani on erinomainen esiintyjä, jota suosittelen puhujaksi!”

– Alviina Alametsä,  Mielenterveyspoolin projektipäällikkö

”Jani puhui sujuvasti ja osasi ottaa yleisönsä hienosti. Hän sai välitettyä omakohtaisia kokemuksiansa elävästi, antaen näin arvokasta tietoa ja ymmärrystä henkilökohtaista haasteista ja koettelemuksista, joita ahdistus voi aiheuttaa. Ennen kaikkea hän auttoi huomioimaan miten ahdistuksen kanssa voi pärjätä. Esityksessä oli positiivinen lataus.”

– Tomi Rantamäki, apulaisprofessori

”Jani on käynyt puhumassa lukiolaisille yrittäjyydestä, itsevarmuudesta ja vaateteollisuudesta kestävän kehityksen näkökulmasta. Painavia teemoja, joita Jani on osannut käsitellä kohdeyleisön hienosti huomioiden, huumoria unohtamatta. Janin inspiroiva tarina toimii hyvänä esimerkkinä nuorille, jotka vielä hakevat sitä omaa polkuaan. Lukiolaisten antama palaute tilaisuuksista on ollut erittäin hyvää. Suosittelen lämpimästi Jania puhujaksi!”

– Niina Kuhanen, historian ja yhteiskuntaopin lehtori, Kimpisen lukio, Lappeenranta

”Pyysin Jani Torppaa kertomaan omaa yrittäjyys-tarinaansa yrittäjyyden tunnille, jossa ammatillisen alan opiskelijat kehittävät oman yritysideansa. Jani kertoi tarinansa elävästi ja innoittavalla tavalla. Hän huomioi kuulijansa sekä vuorovaikutteisella esiintymisellä hurmasi opiskelijamme. Voin lämpimästi suositella häntä vastaaviin esiintymistehtäviin.”

– Katri Savolainen, Stadin ammatti- ja aikusopisto

Puhujan aiheita

Jani pitää hauskoja ja inspiroivia luentoja tärkeistä aiheista:

  • Itsevarmuus
  • Kokemusasiantuntija
  • Paniikkihäiriö
  • Yrittäjyys

Pyydä tarjous

* Pakollinen kenttä