Puhujan aiheita

Työhyvinvointipuhujamme luennoivat innostavasti ja valoisasti. Luennot antavat rakentavia työkaluja työyhteisöille taklata haasteita.

  • Palaute vahvistamisen välineenä
  • Palautuminen ja suorituskyky
  • Stressinhallinta
  • Työhyvinvointi
  • Työssä jaksaminen

Hyvinvointipuhujat

Työhyvinvointia lisäämässä

Työelämän kiihtyvä tahti vaatii tekijöiltään paljon. Kiire, kasvava työmäärä ja stressi kuluttavat työntekijöitä. Työelämää heiluttavat mullistukset ja myllerrykset kuormittavat jaksamista ja varastavat energiaa.

Tähän alle olemme koonneet muutamia loistavia vaihtoehtoja verkostostamme työhyvinvoinnin teemalla, helpotaaksemme valintaanne. Puhujat antavat mielellään työyhteisöille työkaluja, joilla jokainen pystyy vaikuttamaan omaan jaksamiseensa ja hyvinvointiinsa.

Santtu Kottila on huomannut uransa aikana, kuinka nykyisin työelämää terrorisoi kiire. Santtu haluaa tarjota kuulijoilleen eväitä kiireettömän arjen rakentamiseen ja siihen, kuinka työtaakan saa kesytettyä. Miia Huitin mielestä stressin ennaltaehkäisevä työ on merkityksellistä niin yksilön, kuin yhteiskunnan näkökulmasta. Stressi kun ei katso ikää, sukupuolta, koulutusta tai toimialaa.

Jaana Saarinen valmentaa työyhteisöjä karsimaan turhaa tekemistä, jolloin työpäivään jää enemmän tilaa luovuudelle ja vaivattomalle tekemiselle. Työyhteisön näkökulmasta luottamuksen rakentaminen ja avoin kommunikointi sekä rohkeus ovat avainasemassa, kuten Sari Havas puheenvuoroissaan usein alleviivaa. Sarilla ja Jaanalla on molemmilla merkittävä ura kouluttajina, ja heidän tietotaidollaan saadaan rakennetuksi yhteen hiileen puhaltavia työyhteisöjä.

Työhyvinvointia lisää, kun työyhteisössä avoin kommunikaatio toimii ja palautetta annetaan rakentavasti. Elina Aalto tempaa valmennettavat mukaansa energiallaan ja positiivisuudellaan. Kun työyhteisön jäsenet rohkeasti ja rakentavasti antavat palautetta toisilleen, voi syntyä myös uusia innovaatioita ja oivalluksia. On myös tärkeää osata kuunnella ja vastaanottaa palautetta.

Vaikka yksilö hoitaisi kuinka hyvin tahansa oman tonttinsa työyhteisössä, tarvitsee yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi kaikkien tinkimättömän panoksen. Jussi Väänänen & Katja Koukkula ovat tanssineet yhdessä yli 20 vuotta ja tietävät luottamuksen merkityksen tiimissä. Tangon tanssimiseen tarvitaan kaikkien samansuuntainen liikkuminen.

Suosittelemme lämpimästi tutustumaan myös esimerkiksi Anna-Helena Saariahon, Frank Martelan ja Anna-Mari Siekkelin esittelyihin.

Puhujan aiheita

Työhyvinvointipuhujamme luennoivat innostavasti ja valoisasti. Luennot antavat rakentavia työkaluja työyhteisöille taklata haasteita.

  • Palaute vahvistamisen välineenä
  • Palautuminen ja suorituskyky
  • Stressinhallinta
  • Työhyvinvointi
  • Työssä jaksaminen

Pyydä tarjous

* Pakollinen kenttä