Laadukkaat monikameratuotannot aka SOLID GOLD -webinaarit

Koronan takia etäluentojen ja webinaarien tarjonta on kovassa kasvussa. Puhujatorin puhujista jo yli 100 on ilmoittanut tekevänsä webinaareja ja etäluentoja. Puhujatori myy puhujiensa webinaareja nyt kasvavalla vauhdilla, koska perinteisten live-vetojen myynti on jäissä. Livestream on päivän sana.

Puhujatori tekee ja tuottaa myös omia webinaareja huippupuhujillaan. Puhujatori tekee syvää yhteistyötä Digipeople Studio Oy:n kanssa. Heidän tuotannon laatu on säväyttänyt Puhujatori Oy:n johdon.

Digipeople Studion toimitusjohtaja Pekka Tuominen kuvaa yhteistyön teknistä toteutusta näin:

Puhujatorin SOLID GOLD™ – webinaarit toteutetaan monikameratuotantona studio-olosuhteissa. Livestreamia kuvataan vähintään kahdella kameralla. Livestreamiin leikataan sisään puhujan esitysmateriaalia sekä muuta grafiikkaa. Studio-olosuhteet tarkoittavat myös tuotannolle optimoitavan valaistuksen sekä äänisuunnittelun. Näillä kaikilla elementeillä on pyritty luomaan puhujalle mahdollisimman luonnollinen olosuhde esiintymiseen, joka parhaimmillaan mahdollistaa tunteen välittymisen kameroiden toiselle puolelle, katsojien verkkokalvoille, korviin ja lopulta tunteisiin asti.

Puhujatori ja puhujat saavat webinaarista raakatallenteen, josta on editoitavissa trailereita tai kokonaan myytävä tuote eli silloin puhumme SOLID GOLD™ videotallenteista, jotka tulevat aikanaan Puhujatorin verkkokaupan hyllyille myyntiin. Jokaisen puhujan kanssa tehdään 24kk sopimus levitysoikeuksista ja royalteista.

Puhujatorin tahtotila on tehdä yli 10 SOLID GOLD™ – webinaaria v. 2020. Kahden tai kolmen puhujan SOLID GOLD™ webinaarit ovat maksullisia ja osallistumismaksuiksi on tässä kohtaa kaavailtu 59-119€ / webinaariosallistuja , sis. alv.

Tervetuloa verkkokauppaan! Hyödynnä tarjoukset!