Kick-off puhuja – Syksy on kick-offien vilkasta aikaa

Elokuun ensimmäinen viikko on kohta jo ohitse, kesälomalaiset alkavat palaamaan takaisin töiden ääreen ja kouluissa valmistaudutaan alkavaan lukukauteen. Yritystapahtumien puolella syksy on vilkasta kick off -tilaisuuksien ja tiimipäivien aikaa. Uuden sesongin alkaminen on hieno tilaisuus innostaa ja motivoida työyhteisöä sekä kirkastaa toimintakauden tavoitteita. Puhujat ovat kysyttyjä kick offeihin, sillä vaikuttava puheenvuoro on loistava tapa inspiroida ja tuoda kuulijoille tuttuihinkin asioihin uutta perspektiiviä. Kun kick-off puhuja on haussa, olemme apuna löytämään sopivat puhujat, esiintyjät ja kouluttajat inspiroiviin puheenvuoroihin sekä pidempiin workshopeihin. Myös Suomen huippujuontajat ja nousevat lahjakkuudet löydät meiltä.

Suosittuihin puhujiin voit tutustua Top 20 Puhujat listauksesta, johon olemme koonneet tämän hetken kysyttyjä nimiä.

Erilaisia kick-offeja

Uusi projekti on yksi yleinen syy kick-offien järjestämiselle. Projektin aloittavassa tapahtumassa voi olla mukana myös yhteistyökumppanit ja muita projektiin osallistuvia sidosryhmiä.

Uuden kauden tai sesongin aloittavassa kick-offissa kokoonnutaan yhteen ja valmistaudutaan uuteen kauteen. Kausittainen tilaisuus on hyvä tapa kiittää henkilöstöä, vahvistaa yrityskulttuuria ja käydä läpi mitä tulevaisuudelta odotetaan.

Kick-offeissa kohotetaan tiimihenkeä ja tutustutaan uusiin kollegoihin erilaisten ohjelmanumeroiden lomassa. Normaalista työpäivästä poikkeavassa tapaamisessa vaihdetaan ajatuksia ja rakennetaan luottamusta.

Puhujaa miettiessä on hyvä ottaa huomioon tunnelma. Minkälaista tunnelmaa haluatte päivään tai tiettyyn hetkeen? Räväkkää, energistä, rauhoittavaa? Lue lisää vinkkejä puhujan valitsemiseen tästä artikkelista.

Miten me voimme auttaa?

Tapahtuma tulossa? Kick-off puhuja tai aihe mielessä? Puhujatori on puhujien, juontajien ja kouluttajien myyntiin erikoistunut puhujien omistama kotimainen yritys. Puhujatorin johdolla on kokemusta puhujien ja luennoitsijoiden välityksestä jo vuodesta 2006 lähtien. Suomen parhaat puhujat ja luennoitsijat ovat listoillamme. Ota yhteyttä, avullamme tilaisuutesi onnistuu varmasti!