Merkityksellisyysvaikuttaja etävalmennus

1 250,00  + ALV 24%

Valmentajat; Johanna Huhtamäki ja Saana Rossi

Tarjoamme sinulle 12-osaisen merkitykselliyysvaikuttaja -etävalmennuksen, jossa saat:

– Kaksi keynote puheenvuoroa livestreamina (osa 1: ti 8.3.22 klo 10-12 ja osa 12: ti 14.6.22 klo 10-12)

– 10 sähköpostiisi lähettävää valmennuspakettia, jotka sisältävät syventävää tietoa ja ymmärrystä merkityksellisyydestä ja käytännön työkaluja merkityksellisyyden rakentamiseen

– Merkityksellisyysvaikuttaja todistuksen

Tämä valmennus sopii erityisesti sinulle, joka

haluat olla rakentamassa merkityksellistä työelämää

haluat konkreettisia työkaluja merkityksellisyyden johtamiseen

etsit keinoja osaajien houkuttelemiseen tai heidän sitouttamiseensa

– haluat auttaa muita löytämään ja tuntemaan suurempaa merkityksellisyyttä

etsit itse työhösi suurempaa merkityksellisyyttä

– haluat toimia merkityksellisyysvaikuttajana 

Merkityksellisyysvaikuttaja -valmennuksen aikana opit

  •    ymmärtämään merkityksellisyyden merkitystä
  •    tunnistamaan arvosi, vahvuutesi ja tärkeimmät motivaatiotekijäsi ja hyödyntämään niitä merkityksellisyyden rakentamisessa
  •    työkaluja tiimien arvojen, vahvuuksien ja motivaatiotekijöiden vahvistamiseen
  •    välineitä yksilö-, tiimi- ja organisaatiotason merkityksellisyyden johtamiseen
  •    keinoja merkityksellisyyden mittaamiseen

Valmennuksen hinta 1250e +alv24%/hlö. Valmennus toteutuu jos osallistujia tulee riittävästi. 

Lue lisää Merkityksellisyyden hätähuudosta: https://puhujatori.fi/merkityksellisyyden-hatahuuto/ 

Alla olevassa Kuvaus-kentässä lisää aikatauluista ja sisällöistä

Valmentajat: 

Johanna Huhtamäki on positiivisen psykologian asiantuntija, valmentaja, tietokirjailija ja väitöstutkija, joka tutkii menestyksen taustalla vaikuttavia ajattelumalleja ja tuo rohkeasti yhteen näkemyksiä eri tieteenaloilta.

Saana Rossi on yksi Suomen tunnetuimmista HR- ja rekrytointiammattilaisista, puhuja, advisor ja kirjailija, joka rakastaa suoraa puhetta ja kirjoittamista. 

Kuvaus

Tiedätkö mikä on tekijä, jonka takia yli puolet ihmisistä on valmiita tiputtamaan palkkaansa?

Ei, se ei ole vapaa valinta etä- ja toimistotyön välillä. Eikä lisätyt henkilöstöedut, firman tarjoamat ulkomaanmatkat eikä mahdollisuus tehdä töitä silloin kun itse haluaa. Saatat yllättyä: Se on merkityksellisyys. Yli puolet ihmisistä on valmiita vähentämään palkkaansa, jos vastineeksi olisi mahdollisuus saada enemmän merkityksellisyyden kokemusta omassa työssään (Kelly Services, 2009).

Merkityksellinen vuosi 2022 – merkityksellisyysvaikuttajavalmennus on ohjelma, jossa yhdistyy tieteellinen tutkimus sekä vankka työelämän kokemus siitä, mikä merkityksellisyyden ja sen tukemisen kannalta on oleellista. Merkityksellinen vuosi koostuu 12:sta osasta ja se tarjoaa inspiraatiota, tukea ja konkreettisia työkaluja niin yksilöille, tiimeille kuin organisaatioille merkityksellisyyden rakentamiseen ja johtamiseen. Valmennus sopii erityisen hyvin HR:lle, esihenkilöille, johdolle tai muille merkityksellisyydestä kiinnostuneille henkilöille. 

Valmennus on ketterä yhdistelmä striimattua puhujatilaisuutta ja omaan tahtiin kevään aikana tehtäviä aiheeseen syventäviä verkkovalmennuksia. 

Osat 1 ja 12 tapahtuvat livestriiminä toteutettavana Johannan ja Saanan keynotena. Osa 1 ti 8.3.22 klo 10-12 ja osa 12 ti 14.6.22 klo 10-12. Livestriimi on katsottavissa myös jälkikäteen. 

Osat 2-11 keväällä osallistujien oman aikataulun mukaan toteutettava verkkovalmennus. Verkkovalmennuksissa on lyhyt videoalustus ja teemaan sopiva tehtävä. Tehtävät liittyvät mm. yksilöiden omiin, tiimin yhteiseen ja organisaation arvoihin, vahvuuksiin  ja motivaatiotekijlihin. 

Linkit livestriimeihin ja verkkovalmennusmateriaalit lähetetään tilaajan sähköpostiin aina ennen seuraavan valmennusosan alkamista.