Video 6kk käyttöön: Elina Hiltunen & Elämää koronan jälkeen

3 000,00  + ALV 24%

Elina Hiltunen on pitkän linjan futuristi, tietokirjailija ja konsultti, jonka asiantuntemukseen kuuluvat erityisesti tulevaisuuden trendit, teknologia ja heikot signaalit. Loistava Elina on myös yksi Puhujatorin välitetyimpiä puhujia vuonna 2020 ja kysytyin futuristi-puhujamme. Elina Hiltunen on valittu maailman TOP50-naisfuturistin joukkoon vuonna 2020.
Elinan puheenvuoro on tiedontäyteinen, selkeä ja helposti ymmärrettävä infopaketti elämästä koronan jälkeen. Puheenvuoron runko teemoinen on luotu Elinan Tulossa huomenna — Miten megatrendit muokkaavat tulevaisuuttamme -kirjan pohjalta. Puheenvuorossa käydään läpi 10 megatrendiä ja niiden vaikutukset muun muassa tulevaisuuden asumiseen, työhön, terveyteen ja globalisaatioon. Avainkysymyksiä ovat esimerkiksi ilmastonmuutos, luonnonvarojen riittävyys, eriarvoistumisen torjuminen, sekä digitalisaation ja teknologian kasvu.
Elinan herättelevä puheenvuoro sopii kaikille tulevaisuuden globaaleista kysymyksistä kiinnostuneille ja erityisesti organisaatioille, jotka haluavat ennakoida tulevaisuuden haasteita ja niiden muuttamista mahdollisuuksiksi.

Kuvaus

Lunasta organisaatiollesi tämä studiossa kuvatun 54 minuutin videotallenteen katseluoikeus kuuden kuukauden ajaksi. Elina Hiltunen on aikamme johtavia futuristeja. Elämää koronan jälkeen, Miten megatrendit muuttavat maailmaamme pitkällä aikavälillä – on kiinnostava kokonaisuus jokaiselle yrityspäättäjälle.