Huippupuhujat panostavat asiakaskokemukseen etäluennoissaan

Kun korona iski tuulettimeen keväällä 2020 olivat kaikki hamstraamassa uusia mikrofoneja ja webbikameroita. Puhujatorin 400 puhujaa olivat tässä rintamassa myös. Monet huippupuhujat kuten (kuvassa oleva) Camilla Tuominen, Tomi Teikko ja Elina Hiltunen ovat vieneet kotistudionsa entistä pidemmälle.

Camilla Tuominen on vienyt oman set up:in todella lähelle studiotasoa. Camillan mukaan myös asiakkailta on tullut hurjan hyvää palautetta ja uusintakeikkojen tilaus on herkempää. Positiivisen asiakaskokemuksen lisäksi myös puhujan maine kentällä kasvaa laadukkaiden etäluentojen ja webinaarien myötä.

Olen iloinen Camillan puolesta, koska hän on yksi Suomen parhaita puhujia – eläytyminen tarinoihin, käsien käyttö, kropan käyttö, eleet, ilmeet, äänen väri jne. nostavat korkeuksiin sen huikean Camillan luentosetin, josta kentällä niin positiivisesti hehkutetaan.

Camilla Tuominen on syyskaudelle tuonut myös uuden luentorungon: ”Hybridityön johtaminen ja tunteiden johtaminen ”. Toimistoille palaaminen herättää työyhteisöissä varmasti tunteita ja Camilla on tunne-evankelistana valmiina auttamaan ja inspiroimaan työyhteisöjä, jotka taas ovat uuden edessä.

Puhujatori on 400 puhujan koti ja meiltä saat laadukkaat etäluennot. Myös puhuja & studio -kombinaatio onnistuu suurissa kaupungeissa varmasti kauttamme.