Camilla Tuomisen matkassa

Olihan mahtava olla Suomen suosituimman businessnaispuhujan matkassa. Camilla Tuominen on tehnyt puhujakeikkaa jo vuosia, mutta viime vuosi ja tämä vuosi on ollut todella hektistä, mutta Camillalla virtaa riittää.

Puhujatori oli Lyyti Oy:n tapaan kumppanina Technopolis Business Breakfastilla. 8 päivän aikana kierrettiin 4 paikkakuntaa läpi. Myös Oulussa, jossa mukana oli peräti 180 kuulijaa, kaikki olivat sitä mieltä, että Camilla Tuominen oli oikea puhuja tilaisuuteen.

Tunteet työpaikalla ja asiakaskohtaamissa -luento antaa kuulijoilleen työkaluja kohtaamisiin ja tunteiden johtamiseen. Camilla on samalla myös erinomainen työhyvinvointi puhuja. Jokaisen yksilön työssä jaksaminen paranee, kun työyhteisö välittää ja tukee eli koet, että sinua kuunnellaan ja sinua arvostetaan. Myös omistautuminen ja sitoutuminen organisaation arvoihin ja tavoitteisiin kasvaa, kun tunteiden voima valjastetaan arkikäyttöön.

Camilla on mielestäni myös erinomainen motivaatiopuhuja. Juuri päättyneella road showlla Camilla energisoi yli 500 kuulijaa tutustumaan tunteisiin sekä kehittämään tunneälyä. Camillan ja muut puhujat löydät puhujakatalogistamme, johon olemme julkaisseet noin puolet talent poolistamme.

Myös itse johtajana sain työkaluja eli sisäiseen kirjalliseen viestintään tulee tunnesanoittaminen vahvemmin mukaan.

Energistä Syksyä, Mauri